kisahsidairy.com RANDOM renew domain

Dah pun Renew Domain

Assalamualaikum
Dah hampir setahun menggunakan domain www.kisahsidairy.com nie..Sekejap je kan masa berlalu..
Dah dapat emel untuk renew domain minggu lepas lagi..hahaha..tapi aku saja abaikan emel tu..Hari nie Netkl hantar lagi reminder untuk aku renew domain.
netkl
Korang faham kan kenapa aku perlu ambil gambar macam nie..
Untuk tidak berlaku masalah yang tidak diigini,aku renew jugak hari nie…Yelah..takut nanti dah expired ke,dah satu kerja nak kena emel balik kat Netkl tu kan..
Tak mahal pun renew Domain nie..Setakat nie aku puashati dengan Netkl..Takde masalah pun..
Sesiapa yang rasa nak menggunakan domain sendiri,boleh la menggunakan khidmat NetKL nie..Memang bagus.. Boleh klik http://billing.netkl.com/ nie..
Harga untuk Domain nie hanya RM35.Untuk yang baru sahaja nak guna domain,tambah rm3 untuk diorang setup domain kat blog kita nie.
Kira senang la berurusan dengan diorang nie
netkl
Dah pun Renew…Senang hati skit…hehehe

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(21) Comments

  1. Norhasniza Khalid says:

    lega kan.. hihi.. mama hujung tahun baru renew

  2. RDZ Z says:

    So far kita quite selesa dengan domain blogspot free..he..he

  3. Mohd Selim Zainal says:

    Assalammualaikum… KD,

    lega dah renew domain…

    mselim3

  4. Teringin nak tukar domain. Tapi tak tau bila ☺☺

  5. rasanya macam baru semalam KSD cakap tukar domain…dah setahun ek…cepat btol masa berlalu…

  6. Teringin pulak nak ada domain sendiri.. Ada sesiapa yang nak sponsor? hehehehe…

  7. Belum terbuka hati nak guna domain… Boleh cerita tak apa kelebihan dan keistimewaan yg anda dapat setelah menggunakan domain ini (pengalaman sendiri ye sebab kebaikan asasnya dah tau)

  8. Ohh..nak ade domain sendiri mmg kene bayar eh?

  9. dah renew lega la kan..

  10. Ada plan jugak nak tukar ke domain seniri, tapi masih berkira2 lg ha..huhuu

  11. netKL terbaik. Support pon cepat 🙂 *thumbs up!

  12. nak jugak tukar tapi belum sampai waktu lagi sebab bizi sikit sekarang ni

  13. Dengan domain sendiri blog kita nmpk lebih 'tampan' dan 'lawa'..:)

  14. murah juga eh…terasa macam nak tukar…

  15. oh…gune NETKL jgk eh..luqman lambt lg nak kene renew..hehe

  16. Samalah kita menggunakan perkhidmatan net.kl. hehe

  17. patut la sebelum ni mizi xleh buka renew domain rupanya..

  18. Alhamdulillah tahniah… semoga terus bersemangat berbloggin & menjalin ukhwah bersama2 semua… Saya abis tempoh bulan 12 hehee.. 😀

  19. dah lamaaaaaa sangat nak guna domain sendiri… tapi sebab berbayar…. kuabaikan saja kak ida….
    maklumlahhh…. puan sha yang gojes sangat kudukutttttt….

  20. lega dah settle buat payment kan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *