Assalamualaikum
First day bekerja…Terasa seronok perjalanan ke tempat kerja..Mana taknya,Jalan lengang sangat-sangat…Mood nak pi bekerja pun ON je..Walaupun rasa tak berapa nak seronok sebab en.husband masih lagi bercuti hari ni.
Ketiadaan entry selama bercuti raya nie,Internet langsung takde kat kampung..Mybe sebab ramai sangat yang guna internet sampai nak loading pun lembab sesangat..
Last-last idea-idea untuk up entry terpaksa ditangguhkan jugak akhirnya..Semalam baru balik dari kampung.Penat masih lagi terasa,tapi ambil mood cepat-cepat supaya hari nie semangat nak bekerja..hehehe
entry pepagi nie,saja nak tepek gambar first day syawal..Dapat berkumpul beramai-ramai…alhamdulillah…
gambar sengaja di blurkan…hehehe…

By siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

15 thoughts on “Dah Mula Bekerja..”
  1. woww… ramainya mesti meriah kan… 😀
    Selamat Hari Raya buat sis sekeluarga… maaf zahir dan batin… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *