RANDOM

Dah jadi macam ni

Assalamualaikum.
Abaikan tajuk entry aku yang asal boleh..hadooii..bila kat kampung, tanpa wifi dan quota internet macam ni, melumpuhkan segala aktiviti untuk bisness dan jugak blogwalking. ?
Ini gara gara aku dah menggunakan lebih 80% quota internet..sakit pula hati kita ni..
Terpaksalah tunggu loading gambar terlalu lama…terpaksalah layan kata kata dari gambar..
Sadis sungguh kan..emmmm..tulah lainkali jangan la layan youtube lama sangatbkan..
Actually aku cuma ambil pelan internet rm28 sebulan sahaja..tal lebih dari tu..
Sebab bila dah kat rumah aku dah guna wifi je..jimat sikit kan..

Ni part yang paling tak suka..emmm….lepas update blog, dah boleh tido..
Selamat malam ..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(7) Comments

  1. memmet lenggeng says:

    akak pun selalu kena macam ni bila balik kg…sebab kita ada wifi, jadi takat nak beli pakej internet yg mahal ni rasa membazir je kan

  2. Mohd Selim Zainal says:

    Assalammualaikum.. KD,

    naper pulak tu…

    mselim3

  3. laa kenapa jadi mcm tu tu? mcm KM pulak.. selalu gambar korang yg tak keluar klu quota limit habis atau tak dak line..

  4. lambat nak loading ye..selalu jugak jadi camni bile balik kampung..sabo je la line tak okay kan

  5. Selalu juga loading…sbb ikutlinejuga.

  6. Hehehe bila jadi camni rasa malas jer kan ..

  7. Paekara yg paling meletihkan bila berblogging atau apa pun ialah bila quota abis.. sakit jiwa.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *