Nagging

Cuti Sakit Hari ni

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Lega sikit lepas jumpa dengan doktor tadi..Cuma paling tak suka selsema nie yang belum kebah lagi.Hidung pun dah melecet sebab selsema…Ikutkan hati hari nie memang tak larat nak kemana-mana..
Tapi fikirkan nak kena juga ambil medical leave,aku gagahkan juga ke klinik.Start kena demam dari balik Langkawi lagi..Entry pasal percutian tu pun aku terpaksa tunda sebab memang tak sempat nak update.
Blogwalking pun tak sempat.
Harap demam nie tak berpanjangan la.Rindu nak blogwalking kat blog korang.
Internet nie makin lama,makin melampau slow.Saja nak sruh upgrade biar laju..Padahal dulu ok jerk.Sejak2 orang TM call sruh aku upgrade baru nielah line buat hal…Komplot ke hapa!!
Nampaknya terpaksa jugak upgrade kelajuan internet nie disebabkan aku ngan husband baru je memulakan bisness baru nie.Harap harap semua impian kami Tercapai Inysallah..Amin
Lepas makan ubat selsema ni,rasa mengantuk pulak…Esok aku sambung blogwalking.Minta maaf sesangat kat korang sebab tak membalas balik kunjungan ye..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(13) Comments

  1. Yumida Huda says:

    hope akak cepat sembuh. byknye pil tu. aah skrg musim kurang sihat. dgn jerebunya, dgn cuaca yg panas memanjang

  2. semoga cepat sembuh kak dan boleh sambung bw ya.

  3. semoga cepat sembuh kak..take care 🙂

  4. get well soon dear…..jangan culas makan ubat ye…

  5. take a good rest. semoga cepat sembuh ye..

  6. semoga cepat sembuh akak 🙂

  7. semoga cepat sembuhhh

  8. sejujurnya inilah tulisan label ubat yang paling lawa buat masa nie .

  9. ain diyana says:

    sy pun baru baik demam ni kak… semoga cepat sembuh

  10. Sally Yatiey says:

    Moga cepat sembuh..

  11. Assalamualaikum kak eda, semoga cepat sembuh ya. lain dah blog! baru tukar semalam ye?

  12. Zee Suhaini says:

    moga cepat sembuh kak 🙂

  13. semoga cpt sembuh kak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *