About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(53) Comments

  1. Mohd Ridzwan Abdullah says:

    Tahniah awk…berjaya mndpat CPUV. Insyaa Allah, lps ni akan dtg lagi meletup-letup. Mula-mula mmg payah, tapi bila dah dapat, akan selalu dapat plak. Kebanyakkanya la. Gud job.

    1. insyallah..harap macam tulah hendaknya..

  2. blogger lelaki says:

    syukur..rezeki masyuk…sy je bleum dpt merasa lg ni

    1. alhamdulillah rezeki..BL,insyallah nanti lama2 dapat lah tu..

  3. Norhasniza Khalid says:

    mama lagi lah… satu cpuv pun tarak.. hihi tahniah untuk akak… πŸ™‚

    1. insyallah..nanti adalah tu mama.

  4. ain diyana says:

    apa tu? hehe

    1. hehehe,,,tak tau lagi ea…kena banyak buat homework nie..

  5. Mizz Aiza (Dunia Kecil) says:

    tahniah kak.. πŸ˜€

  6. Mohd Selim Zainal says:

    Assalammualaikum..kisahsidairy,

    Tahniah juga best nyer dapat cpuv nie kan.. alhamdulilah jgn lupa sharing ilmu cpuv dengan kekawan k.

    mselim3

    pls: moga kisahsidairy sukses selalu dengan nuffnang nie k…

    1. amin mselim..thanks mendoakan utk saya.

  7. Wiya Hassim says:

    alhmdulillah. πŸ˜€
    Share lah tipsss

    1. alamak..belum pandai nak share tips nie wiya…hehe

  8. Raudzah Z says:

    Alhamdulillah murah rezeki Aida..

  9. Shark Kay says:

    congrat..
    shark tumpang klik nnti.
    amik berkat,
    hehe..

    1. amik berkat banyak sikit shark..nanti berlipat kali ganda nuff bagi kat shark

  10. deno says:

    wahhh…… tahniah akak! deno beoum dapat yg ni… huhu

    1. cuba cek lagi dik..mesti ada punya.

  11. Tahniah. Jom ke page chipsmore πŸ™‚

    1. Tenkiu IM..jom..ada game kat sane

  12. bravo bravo. rezeki tu

  13. wahhh…sukenyee..

    1. suka sangat ieyla..

  14. chipsmore…iklan sally pun mcm chipsmore jugak..asyik hilang πŸ˜›

    1. iklan ni memang tak lama dia keluar…tu yg kena rajin time dia keluar tu..

  15. hihi…wah akak…cik akak pon ada juga….
    cik akak dah klik iklan tu…10 kali untuk akak..semoga dimurahkan rezeki ye kak..

    1. tenkiu cik akak..tadi pergi blog cik akak..nuff tido lagi.

  16. tahniah2.. tapi saya masih kureng paham la bnda ni akak. hehe. apa2 pon tahniah

    1. belajar ye fatin..dah dapat nie seronok tau.

  17. Tahniah2…bestnya…

    1. thanks junaina

  18. Alhamdulilah.. Tahniah.. =)

    1. amin..tenkiu..

  19. Eda ni rajin update blog sebab tu nuffnang sayang:)

    1. hehehe..tak jugak kak…tengok mood jugak..hehe

  20. hurm tahniah yer..

    Sy tak pernah ada pun ekeke -sedey kan

  21. alhamdulillah, tahniah kak eda, rezeki farah tumpang happy untuk kak eda…

    1. thanks farah..

  22. hou yeaaaa! akak pun dapat biskut jugak? hehehehe. Tapi, biskut chipsmore akak kejap2 ada kejap takda …pemalu kot hahaha. Takpe nanti kenit datang klik lagi πŸ˜‰

    1. tulah kenit..dia saja main sorok2 tau

  23. bestnye! ramai blogger dpt cpuv bln ni πŸ™‚ tahniah! moga ade rezeki ntk cx jugak! πŸ™‚

    1. alhamdulillah..rezeki para blogger.

  24. alhamdulilah tahniah

    1. amin..tenkiu Acik

  25. wow… banyaknya…

    1. hehehe..skit je tu TK..

  26. Wah.. tahniah.. semoga terus sukses.. πŸ™‚

  27. Alhamdulillah kak =) murah rezeki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *