Chinc Tea mix Shaklee Beri Tenaga dan Turun Berat Badan

Chinc Tea mix Shaklee Beri Tenaga dan Turun Berat Badan

Chinc Tea mix Shaklee Beri Tenaga dan Turun Berat Badan

Chinc Tea mix Shaklee Beri Tenaga dan Turun Berat Badan | Hari tu Umi rasa badan lemah² je.Rasa badan cepat penat.Faktor usia agaknya kot.

 

Dok bercerita dengan kawan umi ni, terus dia  syorkan umi  consume Cinch Tea Mix ni sebab dia kata selain Manfaatnya untuk menurunkan berat badan, ia juga boleh memberikan tenaga pada badan.So, umi cuba beberapa peket yang dia berikan pada umi untuk umi cuba.

Cinch Tea Mix ni bertindak pantas untuk memberikan rangsangan tenaga semula jadi di samping meningkatkan kesihatan keseluruhan.

So, umi pun cuba untuk beberapa hari.Apa yang umi suka minuman Cinch Tea mix ni boleh di campur dengan lemon dan boleh diminum dalam keadaan panas ataupun sejuk.

Umi memang suka minuman masam² ni.Takat letak lemon tu, uih…memang tak cukup sebotol.

Kalau korang ada masalah cepat penat.Memang bagus consume Teh ni.Ataupun korang nakkan tenaga dengan segera, hah..memang kena pilih Cinch Tea mix ni.Jangan cakaplah untuk mereka yang nak kuruskan badan, memang berbaloilah ambil Cinch Tea Mix ni.

Tapi tahu tak apa yang terkandung di dalam Cinch Tea Mix ni?Jom baca

 

KANDUNGAN CINCH TEA MIX

1 ) Mengandungi Greentea, Redtea dan White tea

GREEN TEA
Greentea bertindak sebagai energy booster dan detox. Pernah cuba ambil suplemen tapi sikit pun tak beri impak pada badan kita? Ini disebabkan badan kita yang penuh toksin dan badan kita tak benarkan sebarang nutrien diserap masuk dan sebab itu badan kita takkan terkesan dengan apa apa suplemen sekalipun. Greentea ni juga dapat disiplin kan badan kita dari segala bentuk manisan termasuk air manis.

RED TEA
Redtea membantu dalam mengawal stress level dalam badan kita. Bila kita stress kita akan cari sesuatu untuk gembirakan hati kita dan benda paling mudah adalah MAKANAN. Ia juga membantu dalam melancarkan sistem penghadaman kita.

WHITE TEA
White Tea membantu dalam meningkatkan metabolisma kita. Kita akan sampai satu tahap dimana berat kita tak akan turun walaupun kita berdiet. Sebab apa? Sebab metabolisma dalam badan kita rendah. Salah satu cara untuk kita tingkatkan metabolisma adalah dengan bersenam. Cinch membantu dalam menggalakkan metabolisma dan memberi tenaga pada badan kita.

2 ) Membuatkan diri kita TIDAK craving makanan atau minuman manis.

3 ) Membuatkan badan bertenaga sepanjang hari walaupun sedang berpuasa dan bersukan

4 ) Meningkatkan sistem imun badan

 

Nampak tak, semua bahan yang terkandung di dalam Cinch Tea Mix ni semua bagus.

Kalau dah tau apa yang terkandung di dalamnya, apa pula Manfaat yang ada di dalam Cinch Tea mix ni.Jom baca apa yang umi share.

MANFAAT CINCH TEA MIX
  • Rangsang tenaga secara semulajadi dan selamat
  • Sedap diminum samada panas atau sejuk
  • Alternatif teerbaik kepada snek manis dan kopi
  • Cepat bertindak untuk meningkatkan tenaga
  • Bungkusan stick yang mudah bagi setiap sajian
  • Tiada perisa, pewarna dan pemanis tiruan.

 

Lepas ni bolehla umi repeat order lagi.Memang berbaloi sebab umi ni jenis badan cepat letih.Kadang² takdelah kerja sangat pun letih dia macam berkebun

 

Korang yang nak dapatkan Chinch Tea Mix ni, boleh terus dapatkan dari Lynn.Dia adalah salah seorang Shaklee Independent Distributor.
 
Instagram : beauty_house_nazlin
Facebook : Nurul Azelynn
Whatsapp : +60196922854  
 
 #CinchTeaMix dan #svlynn  

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

One thought on “Chinc Tea mix Shaklee Beri Tenaga dan Turun Berat Badan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *