percutian RANDOM Top supporter

Cenderahati Untuk Top Supporter Kisahsidairy.com

Assalamualaikum
Korang ingat lagi tak entry aku sebelum pi bercuti..Tuari aku ada bagitau korang nama-nama top supporter untuk Blog aku nie..Top supporter nie adalah rakan blogger yang rajin menyinggah dan memberi komen di Blog aku..Atas usaha sama mereka..cewahhh!!..sedikit saguhati tanda kenang-kenangan untuk mereka yang terlibat.
Ole -ole dari langkawi memang aku beli khas untuk para supporter aku nie..
Kepada Rakan blogger yang tertera namanya dalam Top Supporter aku nie diminta kerjasama mereka untuk memberikan  nama/alamat/url blog korang pada aku.
korang boleh emelkan kepada : sitirohaida81@gmail.com dengan kadar segera…
top supporter
Link Blog mereka.Kotlah ada yang belum terjah…
~Azhafizah.com
~Khirkhalid.com
~myfirdz-trulylove.blogspot.com
~www.mizzaiza.com
~ceritamayapersada.blogspot.com
~ourmemoria.blogspot.com
~blogashalya.blogspot.com
~sheilashahfiekry.blogspot.com
~duniazumal.blogspot.com
~jnjikita.blogspot.com
Terima Kasih tak terhingga untuk korang ye.
Entry percutian aku ke langkawi tu,rasanya tak sempat lagi nak update buat masa nie,Faham-faham jelah bila dah lama bercuti,Kerja kat office ni,berlambak-lambak nak kena buat..So aku KIV dulu lah ye.

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(20) Comments

  1. Lynn Munir says:

    Alhamdulilah dan tahniah pada yang terpilih.

  2. RDZ Z says:

    Tahniah untuk semua…

  3. Wah zumal ade yer, thanks yer ๐Ÿ™‚

  4. tahniah buat yg tersenarai..

  5. Sally takde? huwaaaa~ pemalasnya sally!

  6. Assalamualaikum kak eda, alhamdullilah. sheila baru hantar email. hehehe terima kasih banyak kak eda.. semoga bertambah murah rezeki kak eda sekeluarga ~~~

  7. Tahniah semuanya ๐Ÿ™‚

  8. tahniah semuaa
    terima kasih sudi singgah ๐Ÿ™‚

  9. Wah.. ada juga saya ye.. Alhamdulillah. Nnti saya emel eh.. T kasih Aida.. ๐Ÿ™‚

  10. munirah rahman says:

    tahniah. tanpa mereka siapalah blog kita ๐Ÿ™‚

  11. Tahniah lah kepada mereka yang tersenarai..

  12. Tahniah pada mereka sumer. Kenit memang tak terkejar hehe ๐Ÿ˜‰

  13. Wah. Tahniah kepada para blogger yg rajin tuu. Insha'Allah, jadi contoh utk kami semua ๐Ÿ˜€

  14. tahniah dapat buah tangan …

  15. Tahniah untuk semua..jap lagi fiza send details ye kat email..maaf lambat

  16. Alhamdulillah.. Terima kasih…

  17. Fiza tersenarai rupenye.. sowi.. baru baca hari nie.. skrg jugak Fiza emel kan.. hehe.. terima kasih kak.. >_<

  18. Hebat hebat depa niii

  19. Muhammad Hisam says:

    Wah bagus sekali Musik Gratisnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *