kisahsidairy.com lifestyle blogger

Cenderahati dari Blogger Jarimanis

Assalamualaikum
Yeah!!! Dapat lagi cenderahati dari blogger.Rasanya macam dah lama tak dapat cenderahati kan.Lagi satu dah lama jugak tak join mana-mana giveaway dari blogger.
Tapi semalam,dapat satu sampul surat tertera nama aku..haha..of courselah nama empunya badan,takkan nama orang lain pulak,..Dan takkanlah aku nak bukak surat orang lain kan..kan..kan…
Okeh!! meh nak bagitau,aku dapat cenderahati berupa fridge magnet.Ia datangnya dari cik adik manis iaitu blogger Jari manis..Setahu aku,Blogger Jari manis ni seorang Blogger yang suka sangat travel dan niche blognya pun Travel kan…
Bestkan dapat melancong sana-sini..Pi tengok negara orang.cuci mata…cuci poket..hehehe..
Boleh la tambah koleksi di fridge kat rumah tu..Wah..seronok-seronok…Oklah..kepada korang yang nak mengenali blogger si jari manis ni boleh la terjah ke blog dia Jari manis : Travel List
By the way,to Jari manis..thanks sesangat sebab appreciate kedatangan tetamu di blog kamu..Ingat aku pun nak jugak buat macam tu..Tunggulah nanti…

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(11) Comments

  1. Wah… Bestnya. Tahniah…

  2. akak pun dapat…tak sangka juga dapat ..ingatkan menang apa ke rupanya sebab selalu singgah blog dia..terharu lak rasa..

  3. kak JM ni mmg sangatlah ramah n murah hati..ada je souvenir utk pembca dia..

  4. kak JM tak bg sally pun! hihihi…wahhh! dapat Nami eh! cantik kan!

  5. hehe.. bestnye..tahniah kak..

  6. seronok dapat hadiah kak..

  7. alhamdulillah rezeki akk..

  8. Wahh best… bertambah lagi la koleksi FM tu hehee… tahniah Aida… πŸ™‚ πŸ™‚

  9. Jari manis pun ada mintak alamat hari tu. Tak sabar jugak nak tunggu ni..

  10. Salam, wahh dapat souvenir..bestnye…haha πŸ˜€

  11. aida dpt juga πŸ™‚
    lom up entry lagi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *