Showing 47 Result(s)
ONLINE SHOPPING

PG Mall Tawar Harga Murah Sempena 11.11

PG Mall Tawar Harga Murah Sempena 11.11 | Dah sinonim sangat dengan tarikh 11.11 ni.Apa ada pada tarikh tersebut.Mestilah harga murah sempena tarikh 11.11 Ye korang, ramai yang sedang menunggu-nunggu “Sales 11.11” ni tau.Masa tu umi rasa mesti dah banyak dalam cart.Tunggu nak sampai ke tarikh 11.11 tu confirm dan beratus barangan yang menanti untuk di check out. Bila sebut “Shopping online tawar harga murah“, mulalah umi ko tak senang …

beli barang eco di shopee
ONLINE SHOPPING

Barangan EcoShop dah ada di Shopee ? Bahaya atau tidak?

Bahaya atau tidak ni? Korang yang gemar sangat masuk kedai Eco mesti akan lebih gembira bila boleh beli barangan Eco secara Online Shopee.Tak perlu nak beratur panjang lagi untuk membayar korang di kedai Saka ni.Sekarang dah boleh beli secara online je. Seriuslah bila umi terpandang Ecoshop di Shopee tu, terus rasa teruja beb..Kemahin laju umi scroll keatas ke bawah cuci mata hanya di depan komputer dan phone je beb.So ini …

Guardian tokidoki Thermal bag
BULETIN ONLINE SHOPPING

GUARDIAN MALAYSIA LANCAR SIRI THERMAL EKSKLUSIF TOKIDOKI YANG UNIK

GUARDIAN MALAYSIA LANCAR SIRI THERMAL EKSKLUSIF TOKIDOKI YANG UNIK | Berikutan kejayaan Siri Kembara hasil kolaborasi dengan tokidoki, jenama gaya hidup antarabangsa yang terkenal dan ikonik pada Oktober lalu, Guardian Malaysia hari ini melancarkan promosi terbaru Siri Thermal Eksklusif tokidoki Anna Ng, Pengarah Pemasaran Runcit, Guardian Malaysia dan Singapura berkata; “Kami sangat teruja untuk melancarkan promosi belian dengan belian untuk para pelanggan kami dan berdasarkan respon yang diterima daripada pelanggan …

INFO ONLINE SHOPPING

Terjebak dengan Watson Sales 50%

Terjebak dengan Watson Sales 50% | Selepas pada event di Pulai Spring Resort, umi dengan Mak lin decide nak ke Aeon Bandar Dato Onn.Masa ke sini actually tak terfikir pun nak terjebak dengan sales Watson ni. Sebelum makan, umi singgah ke H&M dulu,nak mencari baju untuk budak sorang tu.Umi dah plan nak beli baju raya 1 bulan 1 helai untuk umi simpan sampai raya.Yelah,umi kalau plan untuk ahli keluarga memang awal.Sebab …

INFO ONLINE SHOPPING

cara jual barang di shopee

cara jual barang di shopee | Ada barang yang nak dijual, tetapi tak tahu kat mana tempat yang sesuai untuk dijual.Secara offline kurang sambutan,Online pulak?Mesti korang tertanya-tanya kan kat mana nak cari port power untuk menjual barang korang secara online.korang dah cuba ke jual barang di Shopee.So, bagaimana pulak cara jual barang di Shopee ni   CARA JUAL BARANG DI SHOPEE Antara tempat yang paling aku cadangkan adalah di Shopee.Cara …

ONLINE SHOPPING

Potongan Harga sehingga 90% di Ekspo Elektronik Shopee.My

Assalamualaikum Potongan Harga sehingga 90%  di Ekspo Elektronik Shopee.My |Aku menulis pun dah teruja tau bila dengar potongan harga untuk 1,000 produk elektronik di Shopee.My bulan Julai ni.Memang dah ternanti-nanti bila agaknya Shopee nak buat Potongan harga murah untuk barangan Elektronik. Kempen Ekspo Elektronik Shopee ni dengan Jaminan Harga Terendah akan bermula pada 23 hingga  26 Julai 2018.Kempen Ekspo Elektronik di Shopee ni termasuk lebih daripada 20 jenama elektronik  yang …

ONLINE SHOPPING

Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya

Assalamualaikum Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya | Syawal dah semakin menghampiri kita ni,rasa persediaan untuk berhari raya perlu dibuat secepat mungkin.Kebanyakkan barangan untuk persiapan raya memang aku beli melalui online.Senang dan mudah.Takdelah kena bersesak nak ke Mall yang dah tentunya sekarang ni orang berpusu-pusu untuk menyediakan persiapan raya. Nak lagi mudah dan tak pening kepala puasa-puasa ni,kita shopping online jelah.Bukan kata kat Mall je dapat harga diskaun yang …

ONLINE SHOPPING

Shopping Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM

Assalamualaikum Shopping  Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM | Mesti Online Shopper dah sinonim dengan website Ezbuy ni kan.Siapa yang tak tahu pasal EZBUY ni memang rugi tau.Sebab apa,EZBUY ni adalah salah satu website E-dagang yang menawarkan produk dari CHINA dengan harga yang sangat murah. DI EZBUY,korang boleh dapati pelbagai jenis barangan dan keperluan yang korang nak dengan harga yang murah.Lebih dari 500 produk ada di dalam EZBUY ni dari keperluan …

ONLINE SHOPPING

Shopping Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM

Assalamualaikum Shopping  Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM | Mesti Online Shopper dah sinonim dengan website Ezbuy ni kan.Siapa yang tak tahu pasal EZBUY ni memang rugi tau.Sebab apa,EZBUY ni adalah salah satu website E-dagang yang menawarkan produk dari CHINA dengan harga yang sangat murah. DI EZBUY,korang boleh dapati pelbagai jenis barangan dan keperluan yang korang nak dengan harga yang murah.Lebih dari 500 produk ada di dalam EZBUY ni dari keperluan …