• food Review,  JDT BLOGGER,  JOHOR,  Travel,  VISIT JOHOR

    Kembara Blogger Johor Part 4 | Hotel Amari dan Dapur Warisan

    Kembara Blogger Johor Part 4 | Hotel Amari dan Dapur Warisan | Sambung lagi kesinambungan cerita Kembara Blogger Johor Part 3.Jenuh jugak nak menghabiskan cerita ni. So.. lepas pada kami ke Legoland dan Hello Kitty,hah..korang boleh refer entry part 3 di bawah ni ye.Kami bergerak untuk ke Hotel Penginapan kami iaitu Hotel Amari yang terletak di tengah Bandaraya Johor Bahru.Hotel Amari is The Most Popular Hotel in Johor Bahru tau.Memang recommended sangat -sangat kat korang yang ingin bercuti di Johor ni.Bila korang menginap di Hotel yang terletak di tengah-tengah Bandaraya Johor ni,senanglah untuk korang kemana-mana.At least nak cari Uber ,grab car dan teksi pun senang. Ok..meh aku ceritakan sedikit tentang…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE