• kisahsidairy.com,  vacation

    Kami Di Melaka

    Assalamualaikum Dari sehari ke sehari nak update blog.Memang sekarang ni sedang bercuti.Seperti biasa time bercuti memang jarang nak sentuh blog.Yang ada pun cuma auto publish sahaja. Start dari rabu tuari lagi dah ada di Melaka.Kali ni umi bawa kak fiyah dengan nenek sekali.Anak saudara berkahwin,jadi amik cuti dua tiga hari untuk tolong apa yang  patut. Excited la kak fiyah bila umi ajak dia berjalan..Memang lama dah tak bawa dia balik ke kampung.Alang-alang dah bercuti lama ni,bawa dia sekali.. Ada ke blogger Melaka kat sini..Setahu aku,ramai jugak blogger Melaka.Cuma mungkin tak sempat nak berjumpa kalau dekat pun.Al maklum,mak pengantin tak sempat nak on fb waima ada je peluang nak jengah sekejap..Ni…