• RANDOM

    ♥ Terukir Di Bintang ♥

    Dedicated This Lovely Song To My Husband :Ahmad Syahrizan Bin Fisal Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu Jika engkau minta satu dunia akan aku coba Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia Hati ini bukan milik ku lagi Seribu tahun pun akan ku nanti Kan… kamu… Sayangku Jangan kau persoalkan siapa dihatiku Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu Read more: http://www.enciknakal.com/2012/01/lirik-lagu-terukir-bintang-yunalis-zarai.html#ixzz1ns4VLtnz http://www.enciknakal.com

  • RANDOM

    Biar Sampai Ke Bintang

    Assalamualaikum   Lirik Lagu Biar Sampai Ke Bintang – Asmidar Biar mimpi mimpi kita Jejak sampai ke bintang Walau harus menggapai awan Menongkah arus ini Aku tak berundur dengan mudah Tapi mimpi harus aku Tiada gunung yg terlalu tinggi Tiada lautan terlalu luas Untuk mereka memisahkan kita dari mimpi2 kita ini Jgn resah ini takdir Tuhan mendengarnya untuk mebawa mimpi2 kita ### Lirik yang ringkas tetapi lagunya menyentuh jiwa…..peaceeeeee

  • RANDOM

    ♥ Lara Hati ♥

    Hanya sampai di sini sahajaKisah cinta kita berduaTiada daya selamanyaTerhenti di sini Biar ku pujuk hati iniMerawat rinduku sendiriSetelah aku kau lukaiSedangkan kau tahu Kasih aku hanyalah untukmuTiada lain dalam dirikuTakkan berubahwalau dipisah laut biru Cinta aku hanyalah untukmuTak pernah goyah, tak pernah jemuTakkan terpadam dalam hatikuIa milikmu, percayalah Mungkin sudah suratan kitaTerpisah sebegini sajaPasti di satu hari nantiKu jejak bahgia Kasih aku hanyalah untukmuTiada lain dalam dirikuTakkan berubahwalau dipisah laut biru Cinta aku hanyalah untukmuTak pernah goyah, tak pernah jemuTakkan terpadam dalam hatikuIa milikmu, percayalah Mungkin sudah suratan kitaTerpisah sebegini sajaPasti di satu hari nantiKu jejak bahgia

  • RANDOM

    Ost Rombak Rindu

    Adira : Tuhan tolong lembutkan hati dia Untuk terima ku seadanya Kerna ku tak sanggup Kerna ku tak mampu Hidup tanpa dia di sisi ku Hafiz : Tuhan aku tahu banyak dosa ku Hanya ingat Kamu kala duka ku Namun hanya Kamu yang mampu membuka Pintu hatinya untuk cintaku Adira : Malam kau bawalah rinduku Untuk dirinya yang jauh dari ku Agar dia tidak kesepian Selalu rasa ada cinta agung Hafiz : Hujan bawa air mata ku Yang mengalir membasuh luka ku Agar dia tahu ku terseksa Tanpa cinta dia di hatiku Hafiz & Adira : Hanya mampu terserah Moga cahaya di penanti Hafiz: Tuhan tolong lembutkan hati dia Untuk…

  • RANDOM

    Got To Go

                                                                               Assalamualaikum ^_^ Hi Blogger..Pertama kali mendengar lagu nie,rase mcm nk dengar lagi..da lme jugk la mencari ape ke namenye penyanyi nie..Suara yang mannnnntoooppppp…Sehingga kan eda rase nk dengar byk kali. Xsangka Penyanyi nie mcm Adele…Berbakat sangat-sangat.. Jom Korang ,Kita layan lagu Najwa nie.. Got To Go This time I’m gonna live my life I ain’t no stepford wife No I ain’t perfect Gonna find somebody who’s worth it And no you ain’t that person Coz i caught you constantly flirtin’ With my best friend (my best friend) So I guess I’ll say goodbye I’ll find me another guy Why…. (why why why) You always makin’ me Cry….. (cry cry…

  • RANDOM

    Tentang Mereka Yang mengalami Masalah Muka

                                                        Assalamualaikum Kepaa mereka yang mempunyai masalah kulit muka berminyak berjerawat  saya ingin berkongsi tentang produk yang telah saya gunakan.Ianya tiak mengandungi sebarang chemical seperti kebanyakkan produk lain… Blogger boleh la pergi ke website nie untuk maklumat lanjut mengenai produk nie. ……………>>>>FCUMIRACLE <<<…………. insyallah jika rajin mengamalkan nya,masalah anda akan selesai… SELAMAT MENCUBA…^_^

  • RANDOM

    ♥ Maddi jane-Jar Of Hearts ♥

    No I can’t take one more step towards you Cause all that’s waiting is regret And don’t you know I’m not your ghost anymore You lost the love, I loved the most I learned to live, half-alive, and now you want me one more time Who do you think you are runnin’ round leaving scars Collecting your jar of hearts and tearing love apart You’re gonna catch a cold from the ice inside your soul So don’t come back for me who do you think you are I hear you’re asking all around If I am anywhere to be found But I have grown too strong To ever fall back…

  • RANDOM

    Love u Like A Love Song

    Lirik Lagu Selena Gomez – Love You Like A Love Song [Verse 1] It’s been said and done Every beautiful thought’s been already sung And I guess right now here’s another one So your melody will play on and on, with best we own You are beautiful, like a dream come alive, incredible A center full of miracle, lyrical You’ve saved my life again And I want you to know baby [Chorus] I, I love you like a love song, baby I, I love you like a love song, baby I, I love you like a love song, baby And I keep it in re-pe-pe-peat I, I love you like…

  • RANDOM

    SomeOne Like You

    I heard, that your settled down. That you, found a girl and your married now. I heard that your dreams came true. Guess she gave you things, I didn’t give to you. Old friend, why are you so shy? Ain’t like you to hold it back or hide from the light. I hate to turn up out of the blue uninvited. But I couldn’t stay away, I couldn’t fight it. I’d hoped you’d see my face & that you’d be reminded, That for me, it isn’t over. Nevermind, I’ll find someone like you. I wish nothing but the best, for you too. Don’t forget me, I beg, I remember you…

  • RANDOM

    Hatimu Milikku-Nera

    Pernahkah engkau hargai cintaku yang sejati Pernahkah engkau mengertikan diriku ini Betapa hebatnya cintamu, memberiku sejuta pilu Betapa agungnya asmaramu, membuatku terpaku Disisimu ku terdiam seribu bahasa Dihatiku bergetar sejuta rasa Namun sukar untuk aku meluahkan ku cinta padamu Nafasku terhenti bila melihat dirimu Terasa pantas degupan jantungku Mungkinkah hatiku milikmu jua Ku sayang padamu Kan ku abadikan dikau Sewaktu kenangan yang manis Yang tak mungkin aku lupa Untuk selamanya Kanku coretkan kenanganmu Dalam sanubariku ini Agar jadi yang terindah Di dalam hidupku ini