• INFO,  trending

    Birthday Kek Trend 2018

    Assalamualaikum

    Hai korang..Hadoiii…Saja tau Feed pasal Kek Viral tu berlegar-legar kat feed facebook..Dah ler tengah diet gula ni..Datang pulak yang menggugat keimanan nak jugak mencuba kek macam ni..alohaiii..

    Tapi bila terpandang KEK TREND 2018 ni confirm weh korang akan terpikat.Kotlah ada yang nak bagi suprise kat aku kek macam ni..Aku terima..Dapat bergambar dengan kek macam ni pun dah ok..Tapi taknak buat Nombor..hehehe..Nanti nampak sangat angka tu makin banyak.

    Semua cantik-cantik belaka kan.Harganya pun mestilah cantik jugak kan..Ingat mudah ke nak buat Kek Birthday terkini ni.Banyak step yang perlu dibuat tau.Jadi kenalah dengan harganya tu.Korang agak-agak lah kan,berapa gamaknya harga untuk kek ni…uih…aku rasa mestilah harganya lebih dari Rm100 kan.

    So,kalau korang takde idea nak buat birthday kek suprise untuk yang tersayang,hah…ni mungkin idea yang bernas untuk korang..Nak-nak kalau bagi orang perempuan…kan..kan

    Sweet kan..Manis-manis je nampak.Semanis tuan empunya blog ni.kah..kah..Kreatif betul si pembuat kek ni kan.

    Sebenarnya dalam kek ni ada Macaroon,ada pavlova dan sponge kek kalau tak silap aku..Hadoii..Memang kreatif la Birthday Kek Trend 2018 ni..

    Aku dapat Info ni dari page Viral Muafakat Johor.. Memang cun melecun..Rasa nak makan pun sayang

    Credit : Viral muafakat Johor

    Thanks for Reading kisahsidairy.com

    Contact me at :sitirohaida81@gmail.com