• contest,  kisahsidairy.com,  traveloka

    #MyTravelokaEscapade | Menjanjikan Percutian Yang Hebat Ke Sabah

    Assalamualaikum Niat hati ni memang teringin nak bercuti..Tapi bila fikirkan pasal budget percutian ni,bukan sedikit perbelanjaannya..Ia juga perlu di rancang betul-betul untuk membuatkan percutian tu berjaya dan gembira.Yelah..Planning dari awal tu kan penting..Bila kita nak melawat atau nak mengunjung ke sesuatu negara atau tempat,Make sure kita dapatkan maklumat dahulu tentang tu,barulah percutian kita tu dikatakan percutian yang paling berharga..paling manis dalam hidup.Sebenarnya impian aku adalah membawa family untuk bercuti.Cukuplah di dalam negara sahaja,kerana anak-anak masih kecilkan..Perjalanan yang sangat jauh mungkin membuatkan mereka rimas dan tak selesa. Mujurlah Traveloka ada membuat satu contest iaitu You Need A Holiday lah! yang memberikan imbuhan juara yang sangat-sangat berbaloi.  Untuk menyertainya korang boleh klik  You…