• kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  Top supporter

    Hadiah Top Komentar Dari Azhafizah.com

    Assalamualaikum
    Nih..nak cerita pasal Hadiah Top Komentar dari Fiza(azhafizah.com) yang aku terima minggu lepas.
    Tak sempat kot nak ambil gambar tu.Masa balik kerja my husband bagitau ada barang sampai.Wah..mampat je isi dalam tu.Berfikir jugak,apa yang aku beli online ek!! Rasa tak de beli pape pun online takat ni.
    Baru Teringat aku akan dapat hadiah Top Komentar dari Azhafizah.com.Memang tak sempat nak snap gambar,my husband terus bukak dan bagi awfiyah..Wah..Teruja betul awfiyah bila nampak benda baru depan mata dia.
    Kemain seronok kan berguling-guling dengan selimut baru dapat tu.Lagi pulak dekat tepi selimut tu,ada tagging.Hah!! itu yang paling digemarinya.Sampai naik lunyai dia kerjakan.
    Tengok sajalah apa yang dipegangnya..Sampai dah putus dari selimut tu.Lepas tu habis lunyai dia belek,risau jugak kalau lunyai dalam mulut tu,Yang warna kelabu putih tulah selimutnya…lembut je..
    Kemain khusyuk dia dok main kertas tu.Nasib baik la kertas tu jenis yang bukan mudah untuk dilunyai kan.
    Bila aku amik selimut tu bukan main marah lagi dia.Dah pandai nak marah ummi dia kalau ummi dia amik apa yang dia pegang.Isk…garang betul anak aku sorang ni.
    By the way,thanks kat fiza atas hadiah ni.Dah selamat terima,cuma belum sempat nak update je..Pada korang yang nak jugak hadiah seperti ni,rajin-rajinlah drop komen kat blog fiza.
    Moh terjah >>> www.azhafizah.com

  • percutian,  Top supporter,  Uncategorized

    Cenderahati Untuk Top Supporter Kisahsidairy.com

    Assalamualaikum
    Korang ingat lagi tak entry aku sebelum pi bercuti..Tuari aku ada bagitau korang nama-nama top supporter untuk Blog aku nie..Top supporter nie adalah rakan blogger yang rajin menyinggah dan memberi komen di Blog aku..Atas usaha sama mereka..cewahhh!!..sedikit saguhati tanda kenang-kenangan untuk mereka yang terlibat.
    Ole -ole dari langkawi memang aku beli khas untuk para supporter aku nie..
    Kepada Rakan blogger yang tertera namanya dalam Top Supporter aku nie diminta kerjasama mereka untuk memberikan  nama/alamat/url blog korang pada aku.
    korang boleh emelkan kepada : sitirohaida81@gmail.com dengan kadar segera…
    top supporter
    Link Blog mereka.Kotlah ada yang belum terjah…
    ~Azhafizah.com
    ~Khirkhalid.com
    ~myfirdz-trulylove.blogspot.com
    ~www.mizzaiza.com
    ~ceritamayapersada.blogspot.com
    ~ourmemoria.blogspot.com
    ~blogashalya.blogspot.com
    ~sheilashahfiekry.blogspot.com
    ~duniazumal.blogspot.com
    ~jnjikita.blogspot.com
    Terima Kasih tak terhingga untuk korang ye.
    Entry percutian aku ke langkawi tu,rasanya tak sempat lagi nak update buat masa nie,Faham-faham jelah bila dah lama bercuti,Kerja kat office ni,berlambak-lambak nak kena buat..So aku KIV dulu lah ye.
  • Top supporter,  Uncategorized

    Dapat Hadiah Top komentar

    Assalamualaikum
    Hari sabtu sudah..Nasib baik hari nie halfday…Tak berapa nak sihat hari nie..Dah agak dah,bila balik dari Langkawi hari tu,memang dah rasa badan macam tak sihat.
    Balik nie boleh rest sikit..Sayang pulak nak ambil mc memandangkan hari ni bekerja halfday.
    Yeay!! dapat hadiah dari dua blogger kesayangan aku ni..Thanks atas hadiah-hadiah nie,
    Dua hadiah nie datangnya dari Mama Maszull

    Hadiah dari Mama Maszull
    hadiah dari Asha Lya
    Thanks sangat coz sudi bagi hadiah nie…suka-suka…Bertambah lagi koleksi dari rakan Blogger.
    heheh…aku pun ada ole-ole untuk Top Komentar aku nie,nanti aku update ye..
    nak sambung kerja yang banyak pending ..