• kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  Top supporter

    Hadiah Top Komentar Dari Azhafizah.com

    Assalamualaikum Nih..nak cerita pasal Hadiah Top Komentar dari Fiza(azhafizah.com) yang aku terima minggu lepas. Tak sempat kot nak ambil gambar tu.Masa balik kerja my husband bagitau ada barang sampai.Wah..mampat je isi dalam tu.Berfikir jugak,apa yang aku beli online ek!! Rasa tak de beli pape pun online takat ni. Baru Teringat aku akan dapat hadiah Top Komentar dari Azhafizah.com.Memang tak sempat nak snap gambar,my husband terus bukak dan bagi awfiyah..Wah..Teruja betul awfiyah bila nampak benda baru depan mata dia. Kemain seronok kan berguling-guling dengan selimut baru dapat tu.Lagi pulak dekat tepi selimut tu,ada tagging.Hah!! itu yang paling digemarinya.Sampai naik lunyai dia kerjakan. Tengok sajalah apa yang dipegangnya..Sampai dah putus dari selimut…

  • percutian,  RANDOM,  Top supporter

    Cenderahati Untuk Top Supporter Kisahsidairy.com

    Assalamualaikum Korang ingat lagi tak entry aku sebelum pi bercuti..Tuari aku ada bagitau korang nama-nama top supporter untuk Blog aku nie..Top supporter nie adalah rakan blogger yang rajin menyinggah dan memberi komen di Blog aku..Atas usaha sama mereka..cewahhh!!..sedikit saguhati tanda kenang-kenangan untuk mereka yang terlibat. Ole -ole dari langkawi memang aku beli khas untuk para supporter aku nie.. Kepada Rakan blogger yang tertera namanya dalam Top Supporter aku nie diminta kerjasama mereka untuk memberikan  nama/alamat/url blog korang pada aku. korang boleh emelkan kepada : sitirohaida81@gmail.com dengan kadar segera… Link Blog mereka.Kotlah ada yang belum terjah… ~Azhafizah.com ~Khirkhalid.com ~myfirdz-trulylove.blogspot.com ~www.mizzaiza.com ~ceritamayapersada.blogspot.com ~ourmemoria.blogspot.com ~blogashalya.blogspot.com ~sheilashahfiekry.blogspot.com ~duniazumal.blogspot.com ~jnjikita.blogspot.com Terima Kasih tak terhingga untuk…

  • RANDOM,  Top supporter

    Dapat Hadiah Top komentar

    Assalamualaikum Hari sabtu sudah..Nasib baik hari nie halfday…Tak berapa nak sihat hari nie..Dah agak dah,bila balik dari Langkawi hari tu,memang dah rasa badan macam tak sihat. Balik nie boleh rest sikit..Sayang pulak nak ambil mc memandangkan hari ni bekerja halfday. Yeay!! dapat hadiah dari dua blogger kesayangan aku ni..Thanks atas hadiah-hadiah nie, Dua hadiah nie datangnya dari Mama Maszull Hadiah dari Mama Maszull hadiah dari Asha Lya Thanks sangat coz sudi bagi hadiah nie…suka-suka…Bertambah lagi koleksi dari rakan Blogger. heheh…aku pun ada ole-ole untuk Top Komentar aku nie,nanti aku update ye.. nak sambung kerja yang banyak pending ..