Top komentar

Top Komentar Blog kisahsidairy.com

Assalamualaikum Hai korang☺☺Kalau takde para pengkomen kat blog ni,maka takdelah pageviews mencanak,takdelah orang baca entry aku ni.Para pengkomen ni kita kena hargai mereka,sebab apa,mereka senantiasa bagi support kat kita tau.Ada sesetengah blogger menghargai pengkomen dengan memberikan mereka hadiah dan sebagainya..Insyallah..akan buat macam tu jugak,Cuma sekarang ni aku nak dapatkan widget untuk komen bulanan,tapi tak tau […]

Top komentar

Blog dah ada Widget Top Komentar

Assalamualaikum Hai korang?? malam ni terajin nak buat entry.Kotlah korang sudi nak membaca. Ni nak cerita pasal widget terbaru di kisahsidairy.com ni.Actually lama dah nak pasang widget ni,tapi ada tutorial tu bila aku masukkan widget,langsung yak keluar apa-apa.So,aku terus padamkan niat hati nak masukkan widget tu.Tapi untuk tahun ni nak buat pembaharuan pulak. Bagi menghargai […]