• Produk,  tentang product,  Uncategorized

    Terima Sudah Hadiah GA-Chewable Vita-C Plus

    Assalamualaikum
    En.posmen datang hantar parcel untuk aku hari nie..Dah agak,hadiah dari GA duniashida.com dah sampai..
    Boleh baca entry dari sini pasal hadiah tu ye >> http://www.kisahsidairy.com/2014/02/menang-hadiah-dari-ga-duniashida_27.html
    Chewable Vita-C Plus
    Chewable Vita-C Plus

    Apakah Kelebihan Chewable Vita-C Plus

    1. Rasa lebih sedap dan lebih seronok untuk dinikmati.
    2. Lebih mudah dikunyah dan sesuai untuk seisi keluarga.
    3. Menarik minat kanak-kanak untuk mengambil Vitamin C dan dos nya sudah bersesuaian untuk kanak-kanak.
    4. Lebih sesuai untuk golongan berusia yang mempunyai masalah penghadaman yang lemah dan susah untuk menelan disebabkan sakit ataupun faktor ketuaan.
    5. Lebih sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah fizikal dalaman seperti gastroesophageal reflux disease ataupun ketumbuhan esophageal yang mempunyai masalah menelan tablet.
    6. Lebih sesuai untuk mereka yang selalu berada di luar kerana melancong dan sebagainya. Jadi, pengambilan Vitamin C jenis kunyah lebih mudah sebab tidak memerlukan air untuk dimakan.
    7. Dos Vitamin C yang rendah dalam setiap tablet kunyah adalah lebih sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif seperti gastrik, pedih hulu hati dan cirit-birit. Pengambilan Vitamin C dalam dos yang besar boleh menyebabkan ketidakselesaan.
    Kebaikan Chewable Vita-C Plus
    • Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh
    • Antioksidan penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan melambatkan penuaan
    • Chewable Vitamin C Shaklee menguatkan tulang, gigi dan gusi yang sihat
    • Meningkatkan sistem imun tubuh
    • Sangat sesuai untuk orang sukar atau tidak suka makan pil atau tablet
    • Rasa oren semulajadinya sangat selamat untuk kanak-kanak dan orang dewasan
    • Tidak mengandungi sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan
    • Tabletnya lebih kecil dari SR Vitamin C Shaklee jadi mudah untuk makan atau telan
    • 1 biji Chewable Vita C Shaklee bersamaan 1/2 biji oren iaitu bersamaan 100mg
    • Manfaat Vitamin C Sangat bagus untuk menjaga kecantikan kulit dan awet muda 
    Alhamdulillah..Dah ramai blogger menjadikan Product shaklee nie sebagai sumber pendapatan mereka..Disamping berblog,mereka juga menjual product yang terlaris sekarang nie.
  • advertorial,  Produk,  review product,  tentang product,  Uncategorized

    Review Product : Fairy Beauty Fairy Whitez From Hishop

    Assalamualaikum
    Hari nie aku nak memperkenalkan satu produk yang berasaskan minuman berperisa sedap yang pastinya korang suka untuk mencubanya.
    1st time rasa memang dah jatuh hati,rasa masam manis buah memang sangat-sangat menyelerakan.
    Pertama kali aku terima parcel ni,memang dah keterujaan walaupun testimoni bertukar tangan pada kakak ipar aku,Yelah,masa aku terima parcel nie,aku tengah pregnant.Tu yang aku gunakan kakak ipar aku untuk mencubanya.
    Displaying 1389086548294.jpg
    Nielah yang aku dapat…heheh…satu kotak ada 10 botol.Dan aku dapat 3 kotak  untuk sebulan.
    Apa yang terkandung dalam Fairy Beauty nie…sila baca..

    12 Kelebihan ajaib yang ada pada Fairy Beauty Fairy Whitez ni adalah
    1. Mengurangkan penampilan kedutan dan garis-garis halus
    2. Menegang dan menghaluskan kulit
    3. Menggalakkan sel dan tisu pertumbuhan semula dan memperbaiki peredaran darah dalam badan
    4. Mengembalikan keanjalan kulit dan menegangkan liang roma
    5. Meningkatkan kelembapan kulit,licin dan berseri.
    6. Mencegah jerawat
    7. Mencerahkan kulit dan menghalang pembentukkan pigmentasi pada kulit
    8. Mengurangkan garisan bawah mata.
    9. Menguatkan Tulang dan sendi
    10. Menggalakkan pertumbuhan rambut lebih lebat dan menggalakkan kuku yang sihat.
    11. Sifat antioksidan yang menentang radikal bebas kembali membahayakan
    12. Memelihara tubuh dengan vitamin, mineral, asid amino dan antioksidan

    Bagaimana ia bekerja didalam kulit kita
    Testimoni pengguna 
    Testimoni dari kakak aku pulak..
    Lepas guna product nie,alhamdulillah,bukan setakat muka sahaja makin berseri,tetapi lebih bertenaga.
    So kalau korang nak mencari product nie,
    ** Fairy Beauty Fairy Whitez nie sekarang tengah promosi dengan pembelian 2 kotak korang akan mendapat percuma 4 botol lagi..so Dapatkan segera hari nie sebelum promosi tamat ye.hanya di Hishop
    ‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy 
    Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
    Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe