• produk review,  tentang product

    Review Product : Fairy Beauty Fairy Whitez From Hishop

    Assalamualaikum Hari nie aku nak memperkenalkan satu produk yang berasaskan minuman berperisa sedap yang pastinya korang suka untuk mencubanya. 1st time rasa memang dah jatuh hati,rasa masam manis buah memang sangat-sangat menyelerakan. Pertama kali aku terima parcel ni,memang dah keterujaan walaupun testimoni bertukar tangan pada kakak ipar aku,Yelah,masa aku terima parcel nie,aku tengah pregnant.Tu yang aku gunakan kakak ipar aku untuk mencubanya. Nielah yang aku dapat…heheh…satu kotak ada 10 botol.Dan aku dapat 3 kotak  untuk sebulan. Apa yang terkandung dalam Fairy Beauty nie…sila baca.. 12 Kelebihan ajaib yang ada pada Fairy Beauty Fairy Whitez ni adalah Mengurangkan penampilan kedutan dan garis-garis halus Menegang dan menghaluskan kulit Menggalakkan sel dan tisu…