• souviner

    Cenderahati dari Legoland Malaysia

    Assalamualaikum Hai korangâ˜ș Sebenarnya masih ada lagi kesinambungan cerita aku berjimba di Legoland Malaysia ni.Bukan apa,terlalu banyak sangat gambar yang perlu aku sorting.Nak pilih gambar yang menarik untuk aku masukkan di sini.Korang boleh baca entry aku di WATERPARK LEGOLAND tempohari. Tapi tulah,disebabkan masih lagi belum disiapkan,maka kita cari entry yang santai dahulu ye.Hah..Lupa nak bagitahu,masa aku dapatkan tiket di Kaunter,As usual,kami as a media akan dapat satu beg yang mengandungi info semasa tentang LEGOLAND MALAYSIA yang perlu kami tahu sebelum kami melakukan aktiviti di Theme Park tu nanti. Selain tu,ada dapat cenderahati dari Legoland yang aku tak tahu apa bentuk cenderahati yang aku dapat.Masa tu si awfiyah dah memberontak nak…

  • blogger,  souviner

    Souviner Dari Vietnam

    Assalamualaikum Alhamdulillah…Dapat souviner dari Cik TB kita ni.Minggu lepas dia berlepas ke Vietnam untuk menemani housemate dia ke sana.. Tujuan mereka kesana lebih kepada percutian dan jugak cari barang untuk berniaga…Tak sempat nak suruh TB belikan baju kurung siap dari sana..Di Vietnam,baju kurung cotton baru sehelai Rm30 yang paling murah tau tak..Tapi disebabkan aku terlewat nak inform TB awal,last-last ini je yang dapat..rugi..rugi.. By the way,thanks TB sebab bagi akak souviner ni..Cantik… Pouch Jenama Kipling Fridge magnet dan Keychain 2 sachet kopi terbaik vietnam..kata TB la… By the way,thanks TB bagi akak souviner nie..Kalau dapat baju selai lagi best…hehehehe