Showing 3 Result(s)
Review Drama sinopsis drama sinopsis novel

Terminat menonton Titian cinta Drama TV3

Assalamualaikum Hai korang☺☺Aku tak tau sejak bila aku dah tak berapa nak minat dengan TV,bukan tak minat kot,lebih kepada takde masa nak tengok.Kalau bukak je tapi tak tengok tv,emmm…rasa membazir pulak tv tu cakap sorang-sorang Tapi bila tertengok cerita TITIAN CINTA ni di tv3 hari tu,itupun sebab MIL kata dia suka tengok tu,so aku join sekali tengok…uihh..best rupanya cerita ni. Sinopsis cerita Titian Cinta Mengisahkan tentang  percintaan antara Rahadatul Aish …

sinopsis novel

Review Novel : Dicintai atau Mencintai

Assalamualaikum Semalam bila dok sibuk jalan jalan kat Popular  Bookstore , dok sibuk sibuk belek novel di situ, berkenan dengan salah satu novel kat situ.. Aku berikan sinopsis sedikit tentang buku ni Tajuk Buku : Dicintai atau Mencintai Penulis : Myra Ameer Keluaran  : Fajar Parker Harga : RM 32.00    “Kata orang, cinta itu manis macam madu tapi baginya, cinta itu lebih manis daripada itu… Kata orang , terluka …

sinopsis novel

Sinopsis Cintaku Bukan Murah

Assalamualaikum Sejak-sejak nie dah nak mula balik hobi membaca.Nak jadi kaki novel semula selepas beberapa tahun meninggalkan hobi tu. Macam tertarik dengan satu novel nie Cintaku Bukan Murah.Dah survey-survey kat mana nak beli novel nie.. Dekat online or Bookstore..Rase macam nak pi bookstore dlu.. Sinopsis Sinopsis Bagi Nadra, jadi isteri Raqib tidaklah sesusah mana. Tak perlu dilayan macam putera raja. Makan disuap tidur didodoi pun tidak. Pendek kata, Raqib memang …