• SERVIS REVIEW

    Tshirt Printing Kajang tawar harga murah

    Assalamualaikum Tshirt Printing Kajang tawar harga murah | Alhamdulillah..akhirnya terlaksana jugak segala yang telah di rancang untuk “ EKSPLORASI JDT BLOGGER KE BUKIT GAMBANG” .Semua perancangan berjalan sebaik mungkin.Ramai jugak tertanya-tanya tentang TSHIRT yang di pakai JDT Blogger semasa mereka ke sana. TSHIRT Printing Kajang dan JDT Blogger telah berkobolarasi di dalam EKSPLORASI JDT BLOGGER KE BUKIT GAMBANG pada bulan lepas.Jutaan terima kasih kepada mereka yang sudi sama-sama menjayakan program ini.Tak lupa juga kepada TEAMBPT yang telah sama-sama membantu kami dalam merealisasikan program sebegini.   Kalau korang lihat,Logo yang ada pada baju JDT Blogger ni,telah pun di design kan oleh Faizi dari @Redzneycreativemy .Sangat cantikkan design logo ni.Kalau korang yang nak menempah…

  • SERVIS REVIEW

    EBOOK KANAK-KANAK TANPA HAD DI MYEBOOKCLUB

    Assalamualaikum EBOOK KANAK-KANAK TANPA HAD DI  MYEBOOKCLUB | Walaupun Naura ni belum pandai membaca,tapi aku suka belikan dia buku yang dia boleh tengok melalui gambar-gambar yang ada di dalam buku tu.Sambil tu umilah kena bacakan untuk dia.Tapi tulah,kalau buku ni,sekejap jelah koyaknya.Kalau dah bawa ke hulu hilir,memang jahanam lah kan. Tapi hari tu umi ada nampak satu website ni yang menyediakan Ebook kanak-kanak tanpa had.Of courselah umi tertarik.So umi boleh download terus Ebook masuk dalam tab dia.So kat mana-mana pun boleh baca.Lagi satu ,takdelah rosak ke ape kan.Website ni menyediakan Ebook yang murah dan kita boleh nikmati pelbagai jenis komik,buku ilustrasi dan buku cerita untuk anak-anak.Nak tau websitenya? MYEBOOKCLUB.Hah,aku rasa…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE