• SERVIS REVIEW

    Tshirt Printing Kajang tawar harga murah

    Assalamualaikum Tshirt Printing Kajang tawar harga murah | Alhamdulillah..akhirnya terlaksana jugak segala yang telah di rancang untuk “ EKSPLORASI JDT BLOGGER KE BUKIT GAMBANG” .Semua perancangan berjalan sebaik mungkin.Ramai jugak tertanya-tanya tentang TSHIRT yang di pakai JDT Blogger semasa mereka ke sana. TSHIRT Printing Kajang dan JDT Blogger telah berkobolarasi di dalam EKSPLORASI JDT BLOGGER KE BUKIT GAMBANG pada bulan lepas.Jutaan terima kasih kepada mereka yang sudi sama-sama menjayakan program ini.Tak lupa juga kepada TEAMBPT yang telah sama-sama membantu kami dalam merealisasikan program sebegini.   Kalau korang lihat,Logo yang ada pada baju JDT Blogger ni,telah pun di design kan oleh Faizi dari @Redzneycreativemy .Sangat cantikkan design logo ni.Kalau korang yang nak menempah…

  • SERVIS REVIEW

    EBOOK KANAK-KANAK TANPA HAD DI MYEBOOKCLUB

    Assalamualaikum EBOOK KANAK-KANAK TANPA HAD DI  MYEBOOKCLUB | Walaupun Naura ni belum pandai membaca,tapi aku suka belikan dia buku yang dia boleh tengok melalui gambar-gambar yang ada di dalam buku tu.Sambil tu umilah kena bacakan untuk dia.Tapi tulah,kalau buku ni,sekejap jelah koyaknya.Kalau dah bawa ke hulu hilir,memang jahanam lah kan. Tapi hari tu umi ada nampak satu website ni yang menyediakan Ebook kanak-kanak tanpa had.Of courselah umi tertarik.So umi boleh download terus Ebook masuk dalam tab dia.So kat mana-mana pun boleh baca.Lagi satu ,takdelah rosak ke ape kan.Website ni menyediakan Ebook yang murah dan kita boleh nikmati pelbagai jenis komik,buku ilustrasi dan buku cerita untuk anak-anak.Nak tau websitenya? MYEBOOKCLUB.Hah,aku rasa…

  • SERVIS REVIEW

    Time Dotcom(TIME) Jalur lebar terbaik di Malaysia

    Assalamualaikum Time Dotcom(TIME) Jalur lebar terbaik di Malaysia | Aktiviti aku sebagai blogger ni,semua menggunakan internet samada di luar rumah atau di dalam rumah.Jadi bila nak siapkan Task client,memang kena guna internet yang berkelajuan tinggi dan takde sekat-sekat.Barulah kerja berjalan dengan lancar.Tapi kalau dah dapat internet yang kadang-kala boleh buat jiwa kacau ni,nak siapkan kerja pun payah.Takkanlah setiap kali nak settlekan kerja klien kena pergi ke CC kan.Sedang memikirkan Jalur lebar mana yang akan aku gunakan,yang takde masalah dengan internet.   Tapi hari tu ada kawan aku suggest untuk aku menggunakan Jalur Lebar  TIME dotcom(TIME).Seriously aku tak pernah tahu akan adanya Jalur lebar TIME ni.So,bila survey,rupanya dah ada di Pasaran…

  • SERVIS REVIEW

    myGDEX memudahkan penghantaran barang ke serata tempat

      myGDEX memudahkan penghantaran barang ke serata tempat | Zaman serba moden ni,semuanya dihujung jari.Nak hantar barang,khususnya kepada peniaga yang kerap menggunakan khidmat penghantaran barang termasuklah dokumen.Kalau dulu,kita nak hantar barang ,kena pergi ke Courier pos,kemudian kena menunggu giliran untuk melengkapkan dokumen pengeposan.Kena isi borang dan sebagainya. Sekarang ni dah mudah..seperti yang aku katakana tadi,semuanya di hujung jari tanpa perlu keluar ke couries pos untuk kita hantar barang.Kat rumah,kat opis pun dah boleh buat tau.Hanya isi semua maklumat barang di dalam website dan tunggu sehingga barang yang nak dihantar tu di ambil oleh abang courier.Ada ke courier services yang menawarkan perkhidmatan macam tu.Hah..ni yang aku nak bagitau kat korang ni.Salah…

  • SERVIS REVIEW,  SHOPPING

    Bantal dan Keychain dari Printcious

    Assalamualaikum Bantal dan Keychain dari Printcious | Cantik tak bantal kita ni..hehehe..Actually umi baru je order dari PRINTCIOUS tau.Umi plan nak order lain,tapi bila fikirkan nak ganti bantal yang kat office ni dah lembik,tu yang umi order bantal.Tambah lagi sikit je duitnya umi tambah keychain ni untuk gantung kat kereta. Apa yang umi suka tentang Printcious ni,bila umi buntu nak belikan hadiah untuk kawan-kawan umi,umi order je dari Printcious ni.Nak buat sendiri boleh atau nak beli yang dah ready made design pun boleh tau. Bantal pink dan jugak keychain.Bantal ni umi memang letak kat office.Sape kat  sini yang ada bantal kat office boleh geng ngan umi.Bestnya bantal ni,tebal tetapi lembut.Nak…

  • JOHOR,  SERVIS REVIEW

    Kedai Kereta Mewah Baru dan Terpakai-Tijani Motors

    Kedai Kereta Mewah Baru dan Terpakai-Tijani Motors | Ada ke yang sedang mencari kereta import mewah yang baru dan terpakai.Kalau cerita bab kereta ni,aku bukanlah orang yang boleh dibawa bersembang.Tapi bila cerita bab keinginan nak memiliki kereta cantik dan mewah tu,of course boleh.Siapa taknak kan memiliki kereta mewah ni,cumanya kena tepuk poket dululah..hehe. Actually,ada jenis orang yang suka dengan kereta import dan ada yang suka keluaran Malaysia.Masing-masing ada keinginan tersendiri kan.Yang penting kita kena tahu antara kelemahan kedua-dua keluaran ni.Barulah kita buat pilihan yang bijak.Di M3alaysia ni dah ramai jugak yang menjual Kereta Mewah baru dan terpakai ni tau.Cuma nak kena rajin survey jelah. Baru-baru ni aku dijemput oleh pihak…