• bebelan,  Bual Kosong,  chill,  kisahsidairy.com,  officemate,  sekeliling

    Entry Merapu Hari Jumaat

    Assalamualaikum
    Abaikan tajuk yang langsung takde SEO..hewhew…Tengah perah idea apa nak yang di bebelkan pepagi buta nie kan…Mata yang mengantuk,kerana kurangnya tidur…Rasa nak cari bantal je dah nie..Malam tadi Ke Senai,amik adik kat sana…Ada ke Blogger yang duduk dekat Kampung Sepakat Jaya Senai...Angkat kening sikit…Malam semalam,kul 8 lebih lepas dah habis cerita Rindu Awk 200% terus siap-siap keluar rumah…Nasib baik lalu highway,so takdelah menghadap Jammed kan..Balik rumah pun dah lambat dalam pukul 11 lebih..adeh..mata tak boleh tahan nie…
    Oklah..saja nak freshkan pepagi nie dengan muka kami-kami yang begitu ceria menghadap breakfast sesambil berselfie…Eh…Jarang guna perkataan Selfie nie..hehehe
    Potluck jugak kot..hehehe..tapi semua beli kat luar…entah pape kan
    Tapi sambil makan dalam masa 15 minit tu sempat jugaklah kami-kami nie Berselfie..
    Dalam company aku ada 5 orang je Melayu..3 orang di bahagian yang sama dan 2 orang lain dibahagian bangunan sebelah…
    Cert teka mana pemilik Blog nie…heheheh
    Ada ke yang tak kenal..hehe..ferasan fofular ler pulak aku nie..
    Dari kiri,aku,Tengah2 tu Ogy Dan yang Free Hair tu Sida
    kitorang nie memang lelain department..
    AKu dari QAQC Department,Ogy Purchasing dan Sida adalah Receptionist cum HR 
    Memang bila masa makan,kami akan duduk depan receptionist..Maklum la,kilang kitorang nie takde kantin..SO,pepandai ler nak makan mana.
    Eh…kalau korang ingat lagi Si Telinga Bulat tu,Dia department Engineering..Sekarang ni sibuk dengan berniaga sampai Blog terabai…eceh..acah-acah mak jenin betul sorang tu..Tapi sekarang dah berjaya dalam bisness dalam diam…Sampai aku pun terjebak jadi Dropship si TB nie..
    Eh…sida tu bukan single tau,tengah darah manis nie..Dijangka naik pelamin bulan 10 ni…Wah seronok kawen..hehehe..
    psstt…esok aku cuti…ada buat kenduri kat kampung..malam nie dah gerak balik…