Showing 17 Result(s)
segmen

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

Kalau dulu, masa mula-mula berblog, memang suka sangat join giveaway,segmen yang dianjurkan oleh blogger. Rindu zaman awal berblog dulu tau..Haha..Oklah..so, sebut pasal segmen ni, umi saja nak join Special bloglist by Sayidah Napisah.Sempena blognya yang sudah pun mencecah angka 8 juta tu, beliau telah pun membuat segmen ini.Sapa yang bertuah, haruslah dapat masuk ke bloglist beliau kan.Macam mana nak join..Korang boleh lah klik gambar di bawah ni ye. Rasa blog …

segmen

2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN

Hai korang, Apa kata jom pakat join Giveaway dari Mummy Linda ni.Sekarang ni mummy linda tengah ingin mengenali blogger-blogger yang ada di Malaysia ni.Bukan sahaja di Malaysia, malah mungkin Negara Jiran kita ni kan. Lagi satu, Mummy Linda ni sedang mencari Pengkomen Tegar di Blog beliau.Kot korang nak dapatkan hadiah cash dari Mummy Linda ni,kena banyak-banyak komen di entry beliau ye. Syaratnya cukup mudah..Boleh follow syarat di bawah ni ye …

segmen

Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com

Assalamualaikum Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 15 Mac 2018, iaitu tepat jam 1.00 petang sehingga hari esok, 1.00 petang 16 Mac 2018. Semua dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com Copy coding yang telah disediakan …

segmen

Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺lama tau tunggu blogger HH ni nak buat segmen.So kalau korang nak join boleh je join..Just tekan je banner kat bawah ni ye Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017 Oklah sebelum tu aku nak bercerita sedikit tentang beberapa perkara yang aku listkan di bawah..Nanti korang baca tau. BLOG KISAHSIDAIRY.COM Kewujudan blogsidairy ni adalah dari satu blog  di mana blog terdahulu aku iaitu akuwanitamelayu.blogspot di wujudkan..Memandangkan bila di cari di …

segmen

Segmen 24 Jam Bloglist #27 Mialiana.com

Assalamualaikum Segmen 24 Jam Bloglist #27 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Oktober, November dan Disember 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini,  6 September 2017, iaitu tepat jam 3.00 petang sehingga hari esok, 3.00 petang 7 September 2017. Semua dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #27 Mialiana.com Copy coding yang telah disediakan …