• segmen

    Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com

    Assalamualaikum Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 15 Mac 2018, iaitu tepat jam 1.00 petang sehingga hari esok, 1.00 petang 16 Mac 2018. Semua dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI Senang dan mudah bukan? 10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog…

  • segmen

    Segmen Blogwalking by Miss Kepeng

    Assalamualaikum Hai korang..Lama jugak tak menjoinkan diri dalam segmen blogwalking ni..Jom join ramai-ramai  Segmen Blogwalking by Miss Kepeng nak tag Mar mansor,ibu dilah dan kak mia →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • segmen

    Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017

    Assalamualaikum Hai korang☺☺lama tau tunggu blogger HH ni nak buat segmen.So kalau korang nak join boleh je join..Just tekan je banner kat bawah ni ye Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017 Oklah sebelum tu aku nak bercerita sedikit tentang beberapa perkara yang aku listkan di bawah..Nanti korang baca tau. BLOG KISAHSIDAIRY.COM Kewujudan blogsidairy ni adalah dari satu blog  di mana blog terdahulu aku iaitu akuwanitamelayu.blogspot di wujudkan..Memandangkan bila di cari di google,banyak sangat perkataan-perkataan lucah yang seringkali orang kaitkan dengan aku wanita tu,sebab itu aku menukar kepada kisahsidairy.com.Mulanya aku menghasilkan blog adalah untuk suka-suka.Bila kawan buat blog cantik kita pun nak hasilkan blog yang cantik juga. Tapi bila bermulanya blog berkembang…

  • segmen

    Segmen 24 Jam Bloglist #27 Mialiana.com

    Assalamualaikum Segmen 24 Jam Bloglist #27 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Oktober, November dan Disember 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini,  6 September 2017, iaitu tepat jam 3.00 petang sehingga hari esok, 3.00 petang 7 September 2017. Semua dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #27 Mialiana.com Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI Senang dan mudah bukan? 10 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com…

  • segmen

    Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com

    Assalamualaikum Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 14 Ogos 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 5 pemenang bertuah dicari dan akan menerima RM10 setiap seorang. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI Segmen akan tamat pada 11.59 malam 14 Ogos 2017. Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 14 Ogos 2017. ** sila…