• segmen

    8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

    Kalau dulu, masa mula-mula berblog, memang suka sangat join giveaway,segmen yang dianjurkan oleh blogger. Rindu zaman awal berblog dulu tau..Haha..Oklah..so, sebut pasal segmen ni, umi saja nak join Special bloglist by Sayidah Napisah.Sempena blognya yang sudah pun mencecah angka 8 juta tu, beliau telah pun membuat segmen ini.Sapa yang bertuah, haruslah dapat masuk ke bloglist beliau kan.Macam mana nak join..Korang boleh lah klik gambar di bawah ni ye. Rasa blog beliau dah cukup untuk umi simpulkan sebagai blog yang selalu umi terjah walau umi tak komen.Banyak maklumat yang umi cari di dalam blog beliau.Moga terus kongsi segala tips di blog ye..

  • segmen

    2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN

    Hai korang, Apa kata jom pakat join Giveaway dari Mummy Linda ni.Sekarang ni mummy linda tengah ingin mengenali blogger-blogger yang ada di Malaysia ni.Bukan sahaja di Malaysia, malah mungkin Negara Jiran kita ni kan. Lagi satu, Mummy Linda ni sedang mencari Pengkomen Tegar di Blog beliau.Kot korang nak dapatkan hadiah cash dari Mummy Linda ni,kena banyak-banyak komen di entry beliau ye. Syaratnya cukup mudah..Boleh follow syarat di bawah ni ye 1. Follow blog ini : BICARA MUMMY. 2. Buat entri blog yang bertajuk 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN   3. Komen video mummy di www.youtube.com/azlindaazman . Kalau ada akaun YouTube, minta tolong subscribe sekali ! Boleh, kan? 🙂 4. Klik banner-banner iklan di blog ini (TAK PAKSA 🙂 ). 5.…

  • segmen

    Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com

    Assalamualaikum Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 15 Mac 2018, iaitu tepat jam 1.00 petang sehingga hari esok, 1.00 petang 16 Mac 2018. Semua dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI Senang dan mudah bukan? 10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog…

  • segmen

    Segmen Blogwalking by Miss Kepeng

    Assalamualaikum Hai korang..Lama jugak tak menjoinkan diri dalam segmen blogwalking ni..Jom join ramai-ramai  Segmen Blogwalking by Miss Kepeng nak tag Mar mansor,ibu dilah dan kak mia →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • segmen

    Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017

    Assalamualaikum Hai korang☺☺lama tau tunggu blogger HH ni nak buat segmen.So kalau korang nak join boleh je join..Just tekan je banner kat bawah ni ye Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017 Oklah sebelum tu aku nak bercerita sedikit tentang beberapa perkara yang aku listkan di bawah..Nanti korang baca tau. BLOG KISAHSIDAIRY.COM Kewujudan blogsidairy ni adalah dari satu blog  di mana blog terdahulu aku iaitu akuwanitamelayu.blogspot di wujudkan..Memandangkan bila di cari di google,banyak sangat perkataan-perkataan lucah yang seringkali orang kaitkan dengan aku wanita tu,sebab itu aku menukar kepada kisahsidairy.com.Mulanya aku menghasilkan blog adalah untuk suka-suka.Bila kawan buat blog cantik kita pun nak hasilkan blog yang cantik juga. Tapi bila bermulanya blog berkembang…

  • segmen

    Segmen 24 Jam Bloglist #27 Mialiana.com

    Assalamualaikum Segmen 24 Jam Bloglist #27 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Oktober, November dan Disember 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini,  6 September 2017, iaitu tepat jam 3.00 petang sehingga hari esok, 3.00 petang 7 September 2017. Semua dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #27 Mialiana.com Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI Senang dan mudah bukan? 10 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com…