• review product,  scrub St.Ives

    St.Ives Radiant Skin Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub terbaru

    St.Ives Radiant Skin Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub terbaru | Masa sampai hari tu dalam parcel pun dah berbau harum pink lemon dan Mandarin Orange ni.Packaging sangat² umi suka.Siap simpan kotak dia buat perhiasan kat rumah tu..Cantik kot.Semestinya korang dah pernah dengar kan tentang produk dari St.Ives ni.Kalau dulu aku guna pencuci muka aprikot St.Ives ni.Memang best.Tapi tulah,bila dah banyak sangat keluaran produk di pasaran,mulalah rambang mata nak memilih.Tup² St.Ives ni jugak jadi pilihan.Memang bestlah bau St.Ives Radiant Skin Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub  ni.Rasa nak scrub seluruh badan je.Dapatlah tanggalkan kotoran yang degil pada kulit di samping menghasilkan kulit yang sihat.Disamping melicinkan kulit kita yang kasar dan membuat kulit muka lebih cerah.

     

    St.Ives Radiant Skin Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub dah berwajah baru.Kira 2 in 1 untuk mencuci dan scrub muka kita ni.Tak perlu dah guna banyak sangat jenis.Cukup satu ni je untuk penjagaan kulit muka yang berseri.Bila dapat scrub muka.memang bestlah sebab muka rasa licin dan soft je.

     

    Scrub muka dari ST.Ives ni sangat sesuai digunakan sekerap yang mungkin dalam seminggu kerana ianya diperbuat dari 100% bahan natural,tanpa Paraben dan telah diuji secara dermatologi.So tak perlu risau menggunakan produk dari St.Ives ni

    CARA GUNA  ST.IVES RADIAN SKIN PINK LEMON & MANDARIN ORANGE SCRUB

    • Picit sedikit Scrub dan sapukan pada kulit wajah
    • Basahkan muka dan Gosok perlahan bahagian muka dan biarkan ia beberapa minit sehingga kering.
    • Cuci bersih muka dan pastikan tiada sisa scrub yang tinggal.Dan korang akan rasakan kelembutan kulit muka korang

    Dah seminggu guna scrub ni,nampak kulit lebih segar dan whitehead pun dah berkurang tau..Memang best.So,korang yang nak dapatkan Scrub dari St.Ives ni boleh dapatkan di Watson dan Guardian atau mana-mana store yang  berdekatan.Cepat grab tau..Oh ya..bukan itu sahaja,Scrub dari St.Ives ni ada pelbagai antaranya

    • St.Ives Energizing
    • St.Ives Acne Control
    • St.Ives Blackhead Clearing
    • ST.Ives Radiant Skin
    • St.Ives Gentle Smoothing
    • St.Ives  Fresh Skin
    Oh Ya…sebelum aku terlupa…Korang boleh join contest dari ST.Ives ni tau.Mana tau dapat melancong ke Californea untuk 6D5N.Best tu..Apa yang korang perlu buat adalah beli apa juga jenis face scrub dari ST.Ives ni dari 26 June – 3 September 2018.Ambil gambar face scrub korang and letak # turnuptheglow.
    Untuk maklumat lanjut korang boleh dapatkan info di sini : bit.ly/GlowToCalifornia
    #StivesMY #GlowToCalifornia

    Thanks for Reading kisahsidairy.com

    Contact me at :sitirohaida81@gmail.com