• SBBYEOS2014,  Uncategorized

    SBBYEOS2014-Blog Sunyi Sepi

    Assalamualaikum
    Sepetang Bersama Blogger dan Yeos 2014#SBB2014 #SBBYEOS2014 di Saloma Bistro Kuala Lumpur.Pada hari ini 8 mac 2014..hari ini..
    Apa kena mengena Event tu dengan blog aku ni…hehehe…Bila dah ramai blogger join Event tu,of course la tak ramai yang update entry pepagi ni..Tak ramai jugaklah yang sudi nak jenguk blog aku pepagi ni..hehehe…Seronok kan dapat pergi event tu..Bukannya taknak pergi event tu,masalahnya aku takde kawan yang kenal yang nak join sekali pergi event tu..Kang mana pulak aku nak tido..huhu..Takkan nak tido kat bus stand..Hotel???? Sorang???…memang tak lah..Aku harap tahun depan ramai lagi blogger dari jb yang nak ikut serta..So,aku boleh la menumpang sekali..Selama beberapa tahun berblogging ni,belum pernah satu pun aku join event yang melibatkan blogger.Kalau aku dok KL,semua event blogger aku pergi..hahaha
    google
    Aku pasti event tu pasti Havoc!!Blogger pun bukan sekadar pergi tunjuk muka je,yang bernasib baik akan membawa pulang hadiah di bawah nie…bertuah kan…
    SBBYEOS2014
    Yang pastinya banyak hadiah menanti untuk blogger-blogger yang hadir pada hari ini.
    Tahun ini juga menyaksikan Yeos menjadi penaja rasmi bagi #SBB2014 #SBBYEOS2014 .
    Dengar cerita blogger – blogger terkemuka turut padang bagi mengisi slot perkongsian ilmu khas untuk 
    perjumpaan itu nanti 
    Mesti seronok kan..
    Tapi itu untuk mereka yang menghadirkan diri ke Event tersebutSunyilah blog-blog kami disini..Takde orang nak terjah dan  berkongsi pendapat..hihihi…
    Tak sabar nak tengok blogger-blogger yang join event tu,update pasal SBBYEOS 2014.
    kepada korang yang join tu,have fun..semoga balik dengan bawak hadiah…hehe