Showing 7 Result(s)
saya menang

Menang tempat ketiga Lazada Contest Raya

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Happy lah pulak bila banyak kemenangan bulan ni..bukan nak membangga diri tau.Cuma rasa berbaloi bila apa yang kita buat,tercapai.Walau tak dapat tempat pertama,tempat ketiga pun dah bersyukur. Nak dapatkan hadiah tu bukan senang.Main copy paste lepas tu menang.Tapi kena usaha untuk menulis,dan memberikan idea dalam penulisan kita tu.Semua tu usaha jugak kan. Mungkin pada orang,apalah sangat voucher Rm100 tu.Tapi bagi aku besar weh walaupun voucher.Voucher rm100 tu …

saya menang

Menang topup dari Giveaway Abam Kie

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺Seronok sebenarnya jpin giveaway ni.Kalau luck kita,dapat hadiah yang best-best dari pihak sponsor dan penganjur blog. Kalau tak menang tu,dah nama adat bermain kan,Tapi yang seronoknya bila mana kita dapat support blogger lain untuk join Giveaway yang dijalankan.Alah..bukan susah mana pun kan.Dan sekarang ni aku dah pun berjaya jugaklah memenangi hadiah topup bernilai Rm20.Sapa kata sikit..Bagi aku dah banyak la tu.Boleh tambah topup internet,Kurang sikitlah bulan ni budget …

saya menang

Rezeki Tanpa Disangka

Assalamualaikum Rezeki Allah swt nak bagi ni,tak kira dalam bentuk apa pun.Tak kisahlah ianya dalam rupa duit atau barangan. Memang syok kan bila dapat tau kita memenangi apa jua barangan dan wang tunai.seronok weh.Macam semalam,tetiba aku dapat satu messenger mengatakan aku pernah join contest dari mereka. Terus bagi details apa yang diorang nak…hahaha….kalau nak ikutkan banyak lagi contest yang boleh kita join.yang penting kita kena berusaha lah kan..Selebihnya serahkan kepada …

kisahsidairy.com saya menang

Dah Terima HAdiah Dari Mialiana.com

Assalamualaikum Emmmm..rasanya ramai yang teka tepat apa hadiah yang aku dapat semalam kan…Of courselah…Sebab ramai yang join Soalselidik dari Mialiana.com kat sini . Saja-saja semalam aku postkan satu entry di sini selepas abang posmen bagi parcel tu kat aku. Wah..sangat pandai korang meneka kan…ececeh…sorry tak de hadiah untuk tu…cuma ucapan terima kasih sebab singgah blog aku nie..Insyallah..nanti ada rezeki lebih,aku buat GA… Apa yang ada di dalam Parcel nie kan.. v …

saya menang

Menang segmen “Segmen Ke 2 Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com”

Assalamualaikum Alhamdulillah..tuari aku merajinkan diri untuk join segmen acik nie…tapi tak sangka pulak dapat masuk bloglist acik..cer tengok Entri Ni.. Actually ada 16 blog yang berjaya untuk masuk ke dalam bloglist acik nie 1. Blog Cik Akak 2. Syuhadah Salleh  3.Celoteh Si Gadis Kidal 4.Coretan Hati Kathy  5. Dunia Kecil   6. Lorong Cinta aka Ambak  7. Timi Zero 8.Duniabawahtempurung 9. Diarionlinenurul 10. Blog Hakim 11.Kisah Si Dairy 12.Atie Eryati  13.Ayue Jean 14.Khairil Mazri     15. Pensel Buruk 16.IhaZaliza …

saya menang

Saya Menang Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Assalamualaikum Alhamdulillah…akhirnya berjaya jugak menjadi pemenang dalam segmen Mialiana.. Thanks sesangat sudi masukkan saya dalam bloglist Mia.. Sebenarnya keterujaan dapat masuk dalam bloglist blogger2 famous nie..Dapat la jugak orang mengenali blog yang x seberapa nie..Tapi masih tercari-cari jawapan kenapa blog saya bila dimasukkan dalam bloglist blogger lain,entry tak update sedangkan hari-hari update entry..kot la korang tau pasal nie…                 Kepada sesiapa yang belum …