• duit raya,  sampul duit raya

    Cerita Pasal Duit Raya Lagi

    Assalamualaikum Bab duit nie memang suka nak cerita..hehehe…bukan sebab mata duitan..Ala…sape tak suka dengan duit..Apa korang buat bila 1st time menerima duit ni selain dari mengucap syukur..Of course la cium bau duit tu kan..Wehhh..Duit pun ada harumannya tau.Haruman tu tak boleh nak dibeli di mana-mana stokis atau kedai minyak wangi di serata asia..Memang special edition punya bau dia…Kalau ada wangian lain dari wangian duit,bagitau kat aku Occay,ceritanya hari rabu lepas kot..Selesai bawak Nur awfiyah ke klinik,ada masa nak jenjalan lagi sebelum tepat pukul 12pm nak masuk kerja..Sempatlah en.husband buat penukaran duit raya kat RHB bank..Excited ko nak tukar ni..nak masuk dalam sampul siap-siap..Nak tag nama lagi siap-siap..takut pulak tertukar nilai…

  • kisahsidairy.com,  sampul duit raya,  semangat nak raya

    Sampul Duit Raya Dari Public Bank

    Assalamualaikum Memang tiap-tiap tahun akan dapat sampul duit raya nie dari Public bank..Save sikit,tak payah nak beli bebanyak tahun nie..Al-maklum la..makin lama makin bertambah isi keluarga…hehehe Tahun lepas warna agak kureng sikit la..Tapi untuk tahun nie aku suka sebab warna soft blue gitu.. Dapat 3 pack je..tak de lebih-lebihnya…Tahun lepas dapat ler lebih sikit..Tahun ni mybe diorang off Budget kot.. Alhamdulillah..orang dah bagi kan..terima je dengan seikhlas hati..cewahhh… Kalau tahun lepas aku ada buat special edition kad raya dan sampul duit raya..tapi tahun nie takdelah nampaknya..tak menyempat nak buat semua tu…Lagipun Off budget…mybe next year aku akan buat kad raya..Tengok macam manalah kan.. Rasanya banyak lagi sampul duit raya yang…