• Sabtuday,  Uncategorized

    Simpan Air secukupnya Hari ini

    Assalamualaikum Hai korang??? selamat hari sabtu..selamat bercuti kepada korang yang bercuti hari ni. Kalau nak ikutkan tajuk entry,memang kawasan aku air takkan dibuka dari jam 10 pagi nanti sehinggalah pada ahad esok pukul 9 pagi. Kerja-kerja pembersihan tangki akan dijalankan di tempat aku ni.so,semalam tak sempat nak tadah air,tu yang pagi-pagi ni rushing tadah air.Air tangki ada.Cuma aku perlukan air untuk di dapur Cukuplah air untuk satu bekas yang besar ni Lagipun kami tiga beranak je.insyallah cukup.sat lagi pun nak keluar..so,xdelah masa sangat kat rumah..Gantung periuk hari ni sebab nak attend kenduri.so junpa lagi dalam next entry..

  • Sabtuday,  Uncategorized

    Happening nya

    Assalamualaikum Hai korang???happy weekend kepada yang bercuti.Dah pun sampai ke bumi Johor ni.Malam tadi sampai ke kota tinggi untuk hantar dulu kakak fiyah kat kampung. So tido semalam kat kampung.petang sikit baliklah ke pasir gudang.Nak kemas apa yang patut pulak kat rumah sendiri setelah beberapa hari ditinggalkan. Misi mencari asam pedas semalam kat Melaka tak kesampaian dek kerana kami dah keletihan.So just beli sedikit souviner untuk mereka yang terdekat. Esok dah mula kerja..hadoii..sebab tu kena balik pasir gudang awal sikit.Boleh lagi rileks dan kemas apa yang patut. Ada ke yang dah naik keje hari ni..ok..nak tepek gambat ni seketul.Thanks sangat kat mar mansor sebab boom instagram kita. Yang ada instagram…