Showing 7 Result(s)
Review Drama sinopsis drama sinopsis novel

Terminat menonton Titian cinta Drama TV3

Assalamualaikum Hai korang☺☺Aku tak tau sejak bila aku dah tak berapa nak minat dengan TV,bukan tak minat kot,lebih kepada takde masa nak tengok.Kalau bukak je tapi tak tengok tv,emmm…rasa membazir pulak tv tu cakap sorang-sorang Tapi bila tertengok cerita TITIAN CINTA ni di tv3 hari tu,itupun sebab MIL kata dia suka tengok tu,so aku join sekali tengok…uihh..best rupanya cerita ni. Sinopsis cerita Titian Cinta Mengisahkan tentang  percintaan antara Rahadatul Aish …

kisahsidairy.com lifestyle blogger Review Drama

Cik Cinderella Dan Encik Tengku

Assalamualaikum wit..wit.. selamat pagi korang..Semangat betul pepagi ni..Segar rasa badan..Rahsia???takde rahsia apa-apa pun..Mungkin penangan cerita malam tadi..SYOK beb!! Walaupun terlambat masuk office hari ni..Scan pukul 8.10 am..Iskkk..Mau kena tolak gaji.Ala…tak kisah la,Janji datang keje..Bukan selalu. Oh No!!.Nak cerita.Tertengok sebenarnya cerita tu malam tadi..serius..memang terjatuh cinta lagi dengan lakonan Syukri Yahya yang awesome tu.Seperti tajuk entry aku la ni,Cik Cinderella Dan Encik Tengku ni.Memang boleh layan la episode pertama dia ni.Kita …

Review Drama

Tonton Love You Mr.Arrogant I pageviews

Assalamualaikum Confirm tepat pukul 7.00 malam nie korang dah terpacak depan TV kan..Siapa yang tidak mengikuti cerita nie memang rugi..hehehe..kata diorang la..Kata aku pun sama jugak..Pleasee…Solat maghrib dulu.. . Kalau ikutkan Pageviews tertinggi aku yang tak berapa nak tinggi,ternyata ramai mereka diluar sana mencari cerita ini Entrynya ada disini >> Love You Mr.Arrogant Buktinya malu sebenarnya nak tunjuk..sebab korang mesti lagi tinggi pageview nya kan.. Taip je kata kunci Love …

Review Drama

Love You Mr. Arrogant

Assalamualaikum Confirm korang dah melekat tengok cerita nie kan.Love You Mr.Arrogant .Masa awal kemunculan cerita nie aku jarang sangat nak tengok..Bila dah banyak skip cerita nie,memanglah malas nak tengok cerita selanjutnya. Tapi lately nie my MIL sibuk dok cerita tentang cerita nie..Aku pun dah syiokkk balik tengok cerita nie.Sampai ke En.Husband pun dah join sama..MIL biasalah,kalau dah tengok cerita,kalahkan pengarah pulak dok bercerita..muahahaha.. Sape yang tak pernah tengok cerita Love …

Review Drama

Download Sebenarnya Saya Isteri Dia

Assalamualaikum Tajuk kegilaan ramai sekarang nie Siapa yang menonton drama bersiri nie..Angkat ibu jari kaki…hehehe..Aku terperangkap tengok cerita nie masa episode yang ke berapa tak ingat.yang penting masa aku tengok tu abang Firash ada lagi..tu je aku ingat. Start dari hari tu lah,setiap jumaat pukul 9 malam aku da terpacak depan tv.Awal-awal kena bagitau kat mak mentua aku,yang aku nak tgk tv3..hehe.Sebabnya dia suka sangat tengok TV 1.Mak mentua aku …