Showing 11 Result(s)
kisahsidairy.com ranking alexa

Update Terkini Ranking Alexa November

Assalamualaikum last aku update Ranking alexa blog kisahsidairy nie adalah bulan September.Boleh tengok di SINI.Memang aku akui,ranking alexa semakin menurun sejak ni.Mungkin kerana kurang update dan kurangnya visitors ke blog ni. Lately ni aku memang ada masalah untuk blogwalking.Kebiasaannya aku akan update dan blogwalking semasa bekerja.Bila dah takde kerja tulah aku curi-curi masa untuk update dan blogwalking,. Tapi sejak internet di office ada masalah,itu juga menjadi maslah bagi aku untukupdate …

kisahsidairy.com lifestyle blogger ranking alexa

Update Terkini Ranking Alexa KisahsidairyDotCom

Assalamualaikum sumber:google Lama jugak kan aku tak membebel pasal ranking Alexa blog ni..Dulu memang rajin jugak la kan aku update pasal nie..Sejak 3-4 bulan Alexa aku terus jatuh menjunam,rasa macam malas pulak nak update.. La nie,bila dah kembali pulih seperti biasa,atas kegigihan aku untuk terus berblog,maka kejatuhan itu dapat diperbaiki sedikit demi sedikit… Agak-agak korang, Ranking Alexa ni mempengaruhi blog tak…Jawapan aku of course la ada…Sebab,macam mana kita nak yakinkan …

kisahsidairy.com ranking alexa

Ranking Alexa Ogos kisahsidairydotcom

Assalamualaikum Rasanya dah lama tak cerita tentang Ranking Alexa nie kan..Last update pasal Ranking alexa nie bulan 5 lepas…Kira tahun ni jugak la kan… Sejak penurunan ranking alexa ni macam tak best semangat pulak nak update..hehehe…amboi-amboi..teruk sangat ke…Of courselah..Salah siapa??? Salah sendiri sebab tak consisten dalam berblogging… Entah ke laut mana perginya…Tapi takpelah..No Big Deal pasal tu.Janji happy…Tapi bila check pepagi tadi,tengok..alhamdulillah..Bawah 1k…Melonjat-lonjat macam kera pulak…hahaha..tipu..mau orang tengok gelak-gelak bila aku …

ranking alexa

Update Ranking Alexa yang Menurun

Assalamualaikum Baru beberapa hari tak update blog dan blogwalking secara konsisten,Ranking Alexa dah merudum..Adoyaiii..Memang lately nie ,aku jarang nak blogwalking..Mungkin sebab dua tiga hari nie,aku lebih tertumpu pada Nur Awfiyah,Nak tengok lappy kat sebelah pun malas.. Lagilah ulang alik ke rumah baru untuk tengok proses renovation yang dah banyak tergendala..Duit dah 90% bayarannya..Risau jugak..Yelah walau kita kenal macam mana orang tu,tapi kalau dia buat tak elok,susah jugak kan.. Dah…dah…Nak cerita …

pageviews ranking alexa

Kisah Ranking Alexa & Pageviews

Assalamualaikum Lama rasanya tak update pasal Ranking Alexa kat blog nie kan..Maklum la..ranking alexa jatuh menjunam junam dek kerana kurangnya update entry di blog nie. Dari pernah mencapai tahap 600 ranking Malaysia kini telah jatuh sehingga ke 1262..Teruk sungguh kan. Kalau korang tak tau apa itu Ranking Alexa,meh aku kongsikan sedikit tentang nya. Apa itu Alexa Alexa Rank ini adalah satu analisis jumlah trafik atau pengunjung setiap hari pada sesuatu blog atau website, …

ranking alexa

Ranking Alexa KisahSiDairy.com

Assalamualaikum Lama beno rasanya tak update pasal Ranking Alexa nie..Walaupun pagerank masih di tahap satu,tapi alhamdulillah,Ranking Alexa kembali pulih… Ada dekat berbulan-bulan jugaklah tak update pasal Alexa ni..Sejak blog terbengkalai dua bulan lalu,ranking alexa semakin menurun..Untuk memulihkannya balik,kenalah usaha lebih sikit Alhamdulillah,semakin membaik..harap lepas nie boleh berusaha lebih sikit…dan maintain Traffic ..

nuffnang RANDOM ranking alexa

Blog Sunyi Sepi

Assalamualaikum sumber :google  Lama dah menyepikan diri,tapi tak bermakna lenyap dari alam maya nie..Cuma masa untuk berblogging terbatas lately nie.Hari pertama memulakan tugas hari nie setelah lebih 2 minggu berehat. Banyak cerita yang ingin di kongsikan tetapi mood untuk mencipta kata-kata tu hilang ke laut.. Sepanjang cuti dan duduk di kampung,terasa malas nak balik ke bandar nie.Bukannya apa,lebih tenang bila di sana..Walau keadaan sunyi tanpa adik-adik dan anak saudara yang …

RANDOM ranking alexa

Ranking Alexa Kisahsidairy Menurun

Assalamualaikum Dah lama sebenarnya tak check Ranking Alexa untuk blog nie..Sejak dua bulan lepas aktiviti berblogging berkurangan sebab kemalasan nak update entry dan juga blogwalking… Bila dah tak rajin nak blogwalking dan update entry,kuranglah pengunjung yang datang kan.. Hari nie saja nak semak balik berapa agaknya penurunan blog nie dari bulan november lepas Ranking Alexa Kisahsidairydotcom November Klik link atas nie ..Entry terdahulu yang mencatatkan ranking Alexa di malaysian adalah …

ranking alexa

Ranking Alexa KisahsidairyDotCom November

Assalamualaikum Alhamdulillah..makin Hari Makin Baik..Bukan niat nak menunjuk,cuma merasakan usaha gigih aku untuk blog nie selama ini berbaloi..Mungkin kerja keras aku tanpa sokongan korang pun takkan bawak aku sejauh ini…Walaupun aku tidak setanding mereka-mereka yang otai,tapi cukuplah sekadar mempunyai kawan yang senantiasa menerjah blog nie.Tanpa korang,blog ini mungkin tiada apa-apa… Ada entri lepas tentang Ranking Alexa di Sini >>>>Ranking Alexa Kisah Si Dairy Melihat pencapaian ranking alexa nie,membuatkan aku lebih …

ranking alexa

Ranking Alexa Kisahsidairydotcom

Assalamualaikum Jarang dah sebenarnya dok telek sangat pasal Alexa..Tuari Kak Mia ada buat tutor untuk Alexa Toolbar Baca sini..So bila aku takde keje…aku pun ikut tutor kak mia..Saja nak check lagi berapa ranking alexa untuk Kisah Si Dairy…Wowww..Bukan nak hebaw..terkejut jerk…Baru tuari aku buat pasal entry alexa tu kat sini … Bagi semangat baru untuk aku terus berblogging..Thanks korang yang rajin singgah blog aku nie ye..