• kisahsidairy.com,  lazada,  promotion

    Sandisk Ultra Dual Usb Drive 3.0 terbaik

    Assalamualaikum
    Kalau dulu kita kenal pada pendrive je kan..Boleh masuk itu ini dalam tu.Senang kerja..Space kat phone pun takdelah sesak dengan gambar dan video.Tapi hanya boleh gunakan dekat komputer sahaja kan.
    Bila mak yang dah ada anak ni,kekadang upload video banyak-banyak kat phone,lama-lama memory full…Handphone pun boleh jadi hang kan bila dah banyak macam tu..isshhh..semua payah la..Bila nak alihkan gambar-gambar dalam phone,terpaksa keluarkan memory dan masukkan kat pc..lagilah leceh.
    Tapi..dengan adanya SanDisk Ultra Dual Drive 64gb m3.0 Usb flash Drive for android & computers ni,lagi memudahkan kerja mengalihkan gambar dan video sekelip mata sahaja.Cuma perlu cucukkan Sandisk Ultra Dual usb ni ke handphone dan sedia alihkan gambar atau video ke dalamnya.

    SanDisk Ultra Dual Drive 64GB m3.0 OTG USB Flash Drive for Android & Computers  

    Tak perlu ambil masa yang lama kot untuk memindahka file ke dalamnya..
    Kalau korang tak clear lagi bagaimana untuk memindahkan file ke dalam usb ni,boleh tengok video dari blogger nadia johari di bawah ni ye

                                   [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=lzSXk7ALJkE&w=320&h=266]

    Syokkan..Dalam Sandisck dual usb ni aku penuhi dengan Phonics song,Upin ipin dan didi and friends..ada jugaklah cerita-cerita lain khas untuk naura tu..

    Sebenarnya aku nak elakkan dia bermain dengan gadget.Korang pun tau kan,kalau terlebih expose dengan pengcahayaan dari handphone ni,boleh memudaratkan kanak-kanak berumur bawah 12 tahun..Bila dengan gadget,for sure,diorang akan tengok gadget tu dengan dekat.Dalam keadaan duduk pun bahaya sebab mereka akan bongkokkan badan..

    Bila dah ada Sandisk Usb Dual ni,aku pindahkan movie dan lagu dari phone dan terus aku pasang di Tv,And sure,naura boleh tengok dengan keadaan yang selesa..At least sambil bermain pun,dia boleh lagi menonton siri kegemaran dia iaitu Derrick & Debbie tu.

    So,dengan tenangnya aku boleh buat kerja di dapur, sambil tu boleh menyanyi bersama dia.

    Hah…boleh tengok di tv dalam keadaan yang jauh..kan…
    Sebab tu korang jugak boleh dapatka Sandisk ultra Dual drive ni dengan harga yang murah..Nak pulak sekarang ni Lazada sedang mengadakan promosi sempena ONLINE REVOLUTION sehingga 12 Disember 2016 ni.
    Apa yang best lagi tentang ni
    Untuk mereka yang gemarkan Gadget dan barangan techies ni,Promosi dari lazada sedang berjalan dari 29 November sehingga 6 Disember ni..

    Klik sini untuk Promosi barangan Tehcnologies ni
    Untuk Harga Sandisk ni berbeza pada sizenya tau..Macam aku punya ni,size dia 64GB..so,besar sikitlah…Kalau korang nak yang bersaiz kecil pun ada,Ada 16gb,32gb dan banyak lagilah size dia,Ikut keperluan dan kemampuan korang..Harga untuk Sandisk Ultra Dual aku tu,berharga Rm71.00..Sekarang ni tengah sales,lain pulak la harganya..So,korang cepat-cepatlah grab satu..

  • kisahsidairy.com,  lazada,  promotion

    Big Baby Fair Di Lazada 23 NOV-27 NOV 2016

    Assalamualaikum
    Nak bagi berita gembira buat mommy and daddy yang ada anak di luar sana..Yang takde tu pun boleh survey untuk anak yang bakal lahir tu kan.
    Apa berita baik tu..Yessss…Tajuk pun dah tau kan Lazada ada sales untuk semua barangan baby..Wah..syoknya..Ada kan Parents yang dah gaji..Of courselah ada sedikit simpanan wajib setiap bulan untuk membeli barang keperluan bayi.
    Antara barang keperluan yang penting bukan sahaja bagi aku,tetapi bagi parents di luar sana adalah susu dan pampers..YESSS..itu adalah benda wajib yang perlu aku beli.Kalau ada offer yang best-best selalu aku akan beli lebih dari biasa.

    So,inilah masanya untuk ibu-ibu…bapa-bapa membeli keperluan anak luar biasa tidak seperti setiap bulan..Lazada sedang mengadakan Big Baby Fair dengan diskaun sebanyak 80%..APA??? 80%…Jarang kan dapat dengan offer sebanyak tu.WOW!!! bestkan..❤❤ Hati ada sikit bunga lah..
    Ok..Jom dapatkan cepat-cepat sebelum offer ni habis sebab Big Baby fair hanya berlangsung dari 23 Nov sehingga 27 Nov 2016.So harus jangan lepaskan peluang tu..
    Boleh Klik sini Baby Big Fair Lazada 2016

    Hah…Betulkan…Apa juga jenama,semuanya dengan harga yang super awesome..So boleh spend duit untuk berbelanja keperluan anak-anak di sini.