produk review

Super Mom Jimat pantas mudah dan berkesan

Super Mom Jimat pantas mudah dan berkesan | Sebenarnya sebelum ni dah pelbagai cara aku guna untuk hilangkan kotoran bukan sahaja di baju malah di dalam rumah.Nak hilangkan kotoran yang melekat pada bilik air, pintu dan sebagainya. Actually ini bukan review berbayar okeh.Dah banyak kali bagitau kat husband carilah apa² jenis produk yang boleh hilangkan […]

Produk produk review

Susu Kambing Nufael 100% Asli dan Tidak berbau Hamis

Susu Kambing Nufael 100% Asli dan Tidak berbau Hamis |Susu kambing Nufael adalah susu kambing yang dihasilkan tanpa bahan pengawet.Ia diperbuat dari 7 bahan sebenar iaitu tanpa gula, pewarna dan perisa tambahan.Nufael dihasilkan dengan gabungan makanan semulajadi seperti delima, kurma, madu, minyak zaitun dan Manna serta kismis dengan ekstrak sebenar dan bukan campuran berperisa,pewarna daripada […]

produk review

Garlic Balm ZM Beauty untuk bayi batuk dan selsema

Garlic Balm ZM Beauty untuk bayi batuk dan selsema | Kalau anak batuk dan selsema ni, selain dari ubatan dari klinik, kenalah ikhtiar cara tradisional jugak sebab kalau tak, akan melaratlah berminggu-minggu lamanya.Cara tradisional yang selalu digunakan oleh mak-mak kita dulu adalah dengan penggunaan bawang putih atau bahasa omputehnya garlic. Kalau korang buat carian Khasiat […]

produk review

YOUNG LIVING DESERT MIST DIFFUSER GADGET BARU UMI

Assalamualaikum YOUNG LIVING DESERT MIST DIFFUSER GADGET BARU UMI | Alhamdulillah..Akhirnya tercapai jugak hasrat umi untuk meminang AUTHENTIC YOUNG LIVING DESERT MIST DIFFUSE ni.Lama dah tau nakkan Diffuser ni untuk letak kat rumah.Sejak umi diperkenalkan oleh kawan umi,lebih setahun kot umi pendam.Bila dia ada keluarkan yang mampu milik macam ni,terus melekat nakkan Diffuser ni.Alhamdulillah..Duit lebih umi […]

produk review

Kira Kira Baby Selesa dan Berkualiti dari Jepun

Assalamualaikum Kira Kira Baby Selesa dan Berkualiti dari Jepun | Happy kan bila lihat anak kita selesa dengan apa yang dipakainya.Kalau diikutkan banyak je produk baby yang berada di pasaran sekarang ni.Dan tak semua produk yang ada dipasaran sesuai dengan anak-anak kita.Sebagai ibu,kita kena pandai untuk memilih jenama produk bayi yang sesuai dengan anak kita. […]

produk review

CARRIE JUNIOR | Shampoo Odour Buster untuk kanak-kanak

Assalamualaikum CARRIE JUNIOR | Shampoo Odour Buster untuk kanak-kanak| Paling suka sebenarnya bila cium bau rambut anak ni.Tapi bila diorang dah buat lebih aktiviti,mulalah bau yang sedap tu jadi tak sedap.Bila dah berpeluh-peluh,main tak hengat dunia,jadi bukan sahaja badan bau masam,rambut pun berbau masam jugak.Sebab tu aku guna shampoo  Odour Buster ni untuk kakak dan […]

product bumiputera produk review

ATASI RAMBUT GUGUR,KELUMUMUR DAN GATAL DENGAN PRODRUFF BEHINDSKIN

  RAWAT RAMBUT GUGUR,KELUMUMUR DAN GATAL DENGAN PRODRUFF BEHINDSKIN| Stress tau mak bila ada 3 masalah ni.Dah la gatal-gatal kulit kepala,kelumumur ditambah pulak dengan rambut gugur.Serius stress oi.Lagi pulak yang bertudung tu,bila dah gatal kulit kepala,pakai tudung,rasa serba tak kena je.Macam nak hagung kepala kat dinding..hahahaha…   Sebenarnya ada je tips hilangkan kelumumur,rambut gugur dan […]