• product bumiputera

    ATASI RAMBUT GUGUR,KELUMUMUR DAN GATAL DENGAN PRODRUFF BEHINDSKIN

     

    RAWAT RAMBUT GUGUR,KELUMUMUR DAN GATAL DENGAN PRODRUFF BEHINDSKIN| Stress tau mak bila ada 3 masalah ni.Dah la gatal-gatal kulit kepala,kelumumur ditambah pulak dengan rambut gugur.Serius stress oi.Lagi pulak yang bertudung tu,bila dah gatal kulit kepala,pakai tudung,rasa serba tak kena je.Macam nak hagung kepala kat dinding..hahahaha…

     

    Sebenarnya ada je tips hilangkan kelumumur,rambut gugur dan kegatalan kepala.Tapi tu pun kita kena rajin.Macam aku dulu kan,dah pelbagai syampu dan conditioner dah aku cuba.Dari hat murah sampailah hat mahal.Harga syampu lain,harga conditioner lain.Tu belum part untuk serum rambut dan sebagainya.Macam-macam tau.Duit dah banyak keluar untuk try syampu yang rakan-rakan syorkan.Rasa dah malas nak amik tau dah bila diorang sebut pasal syampu jenama ni bagus,jenama yang macam tu bagus.Last-last aku pakai je syampu yang murah.Walau tak hilang masalah pada rambut aku ni,aku dah tak peduli.Biarlah masalah-masalah tu datang..Tapi boleh stress bilamana ko menyapu rumah,yang banyak bukan habuk,tapi rambut ko tu..Lagilah bertambah-tambah stress ko!!

    Pelbagai Cara hilangkan masalah kelumumur,kegatalan kulit dan rambut gugur ni.Dan salah satu darinya adalah mengamalkan Sikap rajin menjaga rambut ni dengan PRODRUFF BEHINDSKIN

    Korang pernah dengar tak produk ni.Ni pun aku termakan kata-kata dari kawan akulah tentang Prodruff ni.Mulanya aku macam tak amik port sangat ler tentang prodruff ni,Sampailah dia kata,rugi kalau tak cuba sebab syampu ni tak sama dengan syampu jenama lain..Siap tunjuk kat aku demo nak guna ni tau.Kat situlah timbul keterujaan aku nak cuba PRODRUFF ni.Yelah,macam tak percaya produk set-anti kelumumur ni boleh bantu aku.

    prodruff behindksin
     PRODRUFF BEHINDSKIN



    Bila dah bagitau macam mana nak gunakannya.Mulalah aku teruja nak mencuba.Bila dapat je terus rasa nak mencuba.Prodruff Behindskin ni Di dalam satu kotak ni mengandungi 1 set untuk rawat kelumumur dalam masa 7 hari.Di dalam satu kotak ni mengandungi :-
    • Head & Scalp Spray Treatment
    • Itchy Hair Loss Anti-Dandruff Shampoo
    prodruff
    Head & Scalp Spray Treatment

     

    Cara untuk menggunakan  Head & Scalp Spray Treatment sebenarnya bukan main sembur sembarangan tau.Ada 16 point yang perlu korang sembur bagi mendapatkan hasil yang terbaik.
    prodruff
    16 spot  di kulit kepala
    Korang kena pastikan yang korang kena sembur di 16 tempat ni .Kalau tak buat ,maka tak dapatlah hasil yang terbaik kan.So better ikut je arahan yang diberikan.Terdapat 2 stage rutin yang perlu dibuat dalam masa 30 hari sehingga korang dapat hasil yang korang nak
    STAGE 1(1st to 3rd days)
     
    1. Spray pada 16 spot yang ditunjukkan di atas
    2.Spray sebanyak 3 kali di tempat yang gatal
    3.Urut-urut di tempat yang gatal
    4.Gosok sehingga kelumumur hilang dari kulit kepala
    STAGE 2 (4th to 30th days)
    1.Spray di tempat yang gatal
    2.Spray jika diperlukan
    prodruff
    APA PERLU KORANG BUAT SEBELUM MENGGUNAKAN HEAD & SCALP SPRAY TREATMENT
    1.Masa terbaik digunakan adalah pada waktu malam sebelum tidur
    2.Pastikan rambut kering dan tidak basah sebelum sembur spray treatment ni.
    3.Jika kita basuh rambut,pastikan tunggu sehingga 4-5 jam untuk rambut tu betul-betul kering.Kalau nak cepat boleh guna hair dryer.
    PENDAPAT AKU TENTANG HEAD & SCALP SPRAY TREATMENT
    Masa mula-mula sembur tu,terfikir jugak,apa rasanya spray treatment ni.Bila dah sembur di 16 Point tu,baru dapat rasakan,berangin satu kepala.Bukan setakat tu ye,aku rasa macam ada orang urut-urut kepala aku tau.Memang rasa segar nak mati lah pakai spray treatment ni.Rasa macam nak sembur selalu.Aku guna sebelum tidur,dan yang paling penting,kena pastikan rambut betul-betul kering.
    Bila dah 3 hari pakai spray treatment ni,barulah rasa rambut tak berminyak,kurang gatal dan kelumumur pun kurang.Best sangat-sangatlah..So,macam tak rugi beli 1 set produk yang boleh hilangkan kelumumur,rambut gugur dan kegatalan kulit kepala.
     Itchy Hair Loss Anti-Dandruff Shampoo

     

    Yang keduanya pulak adalah syampu  Itchy Hair Loss Anti-Dandruff Shampoo ni.Bila dah gunakan Spray treatment ni,pagi tu pulak,aku cuci rambut menggunakan syampu dia pulak.Nampak kecik je,guna sikit je,dah boleh cover semua area rambut aku ni.Kecik-kecik cilipadi wehhh…Lepas pada guna tu,memang rambut rasa ringan dan tak berminyak.And yes!! tu yang aku suka.Cara nak guna syampu ni mudah je..

     

     

    CARA GUNA SHAMPU  ITCHY HAIR LOSS ANTI-DANDRUFF
    Ini adalah syampu treatment yang boleh merawat rambut yang bermasalah macam aku ni.
    1.Waktu terbaik menggunakan syampu ni adalah di waktu pagi
    2.Basuh rambut dan gunakan syampu,sambil urut-urut kepala tu sikit.Kemudian bilas sehingga korang tak rasa licin pada rambut tu.
    Satu tips bagi mereka yang memakai tudung,Pastikan rambut tu kering sekering-keringnya sebelum diikat dan pakai tudung.Kalau rambut basah,then kita pakai tudung,rambut tak kering sepenuhnya,sebab tu timbul kelumumur dan juga gatal kulit kepala.Kalau tak bernasib baik,boleh gugur rambut tu tau.So,untuk mengelakkan korang terkena 3 masalah rambut di atas,cepat-cepat dapatkan PRODRUFF BEHINDSKIN ni dengan segera
    Rujuk details di bawah  untuk maklumat lanjut :
    website : www.prodruff.com
    FB : Prodruff Official HQ
    IG: Prodruff.Official_Malaysia
    Tel : 012- 649 6100
    khas untuk readers kesayangan aku ni
    korang boleh dapatkan harga promosi dengang whatssap ni di bawah012- 649 6100


    gunakan PROMO CODE di bawah

    “PRODRUFF GET40”

    #prodruff #dandruff #antidandruff #serumantidandruff #sprayantidandruff #shampooantidandruff #shampoodandruff #shampuantidandruff #kelemumur #antikelemumur #serumantikelumumur #sprayantikelumumur #shampukelemumur #kulitkepalagatal #rambutgugur #rawat #kulitkepalaberminyak #ubatkelemumur #ubatrambut

    Thanks for Reading kisahsidairy.com

    Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • product bumiputera,  Produk

    Balm Bayi Tok Syed dapat Melegakan Batuk dan Selsema

    Assalamualaikum

    Balm  Bayi Tok Syed Melegakan Batuk dan Selsema | Hai korang☺☺ Bila kita ada anak kecil ni kan,Batuk dan selsema tu akan menjadi sebahagian proses tumbesaran mereka.Tetapi bila dah kerap timbulnya batuk dan selsema ni,sangatlah merisaukan kita sebagai ibu bapa kan.Walaupun ada ubat yang diberikan kepada anak kita,tapi bagi nak melegakan ketika dia batuk,selalunya kita akan meletakkan minyak atau balm bagi  meredakan batuk pada si anak.

    Yelah kan,ibu mana yang tahan kalau anak-anak batuk dan selsemanya menganggu bila waktu tidur.Bila dapat menyapu balm ke dada mereka,barulah nampak senang sikit nak tidur.

    Kini terdapat pelbagai jenis Balm di pasaran yang menjadi pilihan ibu bapa untuk anak mereka.Tapi untuk mencari bahan-bahan yang halal dalam pembuatan minyak itu sendiri kekadang mengelirukan kita.Bercakap pasal Balm ni kan,khususnya untuk anak-anak kita,terdapat satu Balm yang berasaskan bahan semulajadi yang halal lagi Suci.Kalau korang nak tahu apa dia..Teruskan membaca

    Balm Bayi Tok Syed ni adalah persediaan kecil yang perlu ada bagi setiap seisi rumah yang mana ianya dapat membantu melegakan batuk,selsema dan hidung tersumbat.Balm serbaguna yang diproses di kilang bertaraf GMP ini diadun dari bahan semulajadi dan bukan hanya dikhususkan  untuk bayi sahaja tau,ia juga selamat untuk digunakan oleh semua peringkat pengguna.So memang wajiblah minyak ni kena ada setiap rumah.

    Balm Bayi Tok Syed ini telah melalui beberapa peringkat R&D.Bahan-bahan yang terkandung di dalam balm ini memberikan kesan yang terbaik kepada penggunanya.Ini kerana sebahagian besar  kandungan bahannya diperkaya dari bahan-bahan yang halal lagi suci merupakan warisan herba sepanjang zaman.Kenalah dengan Tagline Tok Syed “Warisan Herba Mengeratkan Ikatan Kekeluargaan Sejak Berzaman” Balm bayi Tok Syed adalah keluaran bumiputra iaitu Tok Syed Distribution Sdn Bhd


    BAHAN YANG TERDAPAT DI DALAM BALM BAYI TOK SYED

    1.BEESWAX

    Beeswax atau Lilin Lebah mempunyai zat tersendiri untuk kulit.Ianya memiliki sifat anti bakteria,inflamasi dan antivirus yang dapat dimanfaatkan untuk membantu keradangan pada kulit.

     

    2.MINYAK KELAPA DARA

    Ramai yang mengetahui tentang  kelebihan Minyak Kelapa Dara.Ia juga diadun di dalam Balm Bayi Tok Syed yang berupaya melembabkan kulit tanpa sebarang kesan sampingan.

    3.MINYAK BUNGA MATAHARI

    Minyak bunga Matahari mengandungi Vitamin E dan Asid lemak Omega 6 yang tinggi dan ianya sangat efektif untuk urutan luar.Bijinya diekstrak seimbang dengan nutrien yang dibekalkan oleh minyak ini.

    4.PATI MINYAK LAVENDER

    Dijadikan sebagai fungsi utama untuk mengurangkan tekanan kerana bauan yang terdapat pada Pati minyak lavender mampu memberikan ketenangan .Ia adalah salah satu aromaterapi  yang bukan sahaja memberikan ketenangan malah kebaikkannya untuk demam dan selsema juga sangat berkesan.

    Secara jujurnya aku suka sangat bauan dari Balm ni.Ada macam bau lemon dan Lavender.Letak dekat dada Naura pun dia tak merengek.Lagi satu Balm ni tak panas dan merengsakan budak.So,memang produk terbaik dari Tok Syed

    CARA MENGGUNAKAN BALM BAYI TOK SYED 

    Bagi aku mudah je menggunakan balm ni,Teknik menggunakan Balm ni pun rasanya semua ibu-ibu tahu di mana perlu letakkan balm untuk anak-anak ni kan.Kalau lupa korang kena ikut step dibawah ni

     

    1.Sapukan balm dan urut perlahan-lahan pada tapak kaki

    2.Urutan perlahan di belakang badan

    3.Urutan di bahagian dada

    4.Boleh juga disapu sedikit di bahagian T muka

    TESTIMONI BALM BAYI TOK SYED

    testimoni balm bayi tok syed

    Bila saya menggunakan Balm bayi ini,selsema serta sakit kepala dan ketidakselesaan di bahagian dada  berkurang apabila saya sapu pada dada,bahagian T hidung dan kepala

    testimoni balm bayi tok syed

    Saya Menggunakan Balm Tok Syed dapat melegakan batuk,selsema dan hidung terseumbat untuk bayi dan anak saya kerana sangat wangi dan selesa.Sesuai dengan bayi dan anak saya

    testimoni balm bayi tok syed
    Ini adalah sebahagian dari Testimoni pengguna yang menggunakan Balm Bayi Tok Syed ni,Selain itu Testimoni video juga korang boleh lihat di Testimoni Video Balm Bayi Tok Syed .Menarik kan
    So korang kena daptkan Balm Bayi Tok Syed ini kerana ianya sangat berkesan untuk melegakan batuk,selsema dan hidung tersumbat.Dan pastinya ia sangat sesuai digunakan untuk seisi keluarga. .Bagi memastikan pembelian korang itu asli atau tidak,sila layari laman web www.toksyed.com/ori , kemudian masukkan nombor siri yang terdapat pada hologram di atas kotak produk.Hubungi pihak Tok Syed  jika terdapat keraguan maklum balas pengesanan status keaslian produk.

    Harga : RM80.00

    Saiz : 45g


    Tok Syed Distribution Sdn Bhd juga mengalu-alukan mereka yang ingin mencari pendapatan secara online atau Offline dengan menjadi pengedar Balm Bayi Tok Syed ni.Korang boleh Whatssap  HQ seperti no  yang tertera di bawah

    Sebarang pembelian dan pertanyaan boleh layari website seperti di bawah

    Website

    http://www.toksyed.com/


    Page Jualan

    http://www.toksyed.com/product/balm-bayi


    Pengedar

    http://www.toksyed.com/stockist


    Facebook

    https://www.facebook.com/toksyedori

    Instagram

    https://www.instagram.com/toksyedori/


    Youtube

    https://www.youtube.com/channel/UCp_nMwkF4a8kOshiZV9-48A

    Contact HQ

    0168262990


    Thanks for Reading kisahsidairy.com

    Contact me at :sitirohaida81@gmail.com


  • product bumiputera

    Produk Tropika Wajib ada untuk si kecil

    Assalamualaikum

    Hai korang☺☺ Dah semestinya bila kita ni dah jadi mak-mak,tak pernah kalau tak mencuba sesuatu produk tu untuk lihat keberkesanannya kepada anak-anak.Nak-nak pulak jenis anak-anak kita yang senang sangat dapat penyakit.

    Kebanyakkan produk di luar sana,apabila nak membeli,mesti Ummi akan pastikan bahan yang digunakan adalah selamat untuk anak-anak kan.So itu adalah benda penting yang Ummi kena pastikan supaya anak tidak terdedah kepada chemical atau bahan yang berbahaya.Risau jugak bila dari kecil dah terdedah dengan semua bahan yang berbahaya tu,bagaimana kesihatan anak kita kelak kan.

    Hari tu,ada kawan  Ummi yang suggestkan untuk menggunakan produk TROPIKA yang  menggunakan bahan-bahan semulajadi,bebas kimia dan selamat digunakan.Mulanya macam risau jugak,tapi bile melihat banyak testimonial dan ada jugak nurse yang suggestkan produk ni,tu yang Ummi beli tu.

    3 Produk yang wajib ada untuk anak kecil kita di rumah.Yess…itu yang Ummi belikan untuk si kecil,malah bukan dia je yang dapat manfaat,Ummi pun dapat manfaat jugak.

    Semua produk yang Ummi akan perkenalkan dekat korang semuanya berasaskan Minyak Kelapa Dara di mana korang semua tahu kan khasiat yang ada Minyak Kelapa Dara ni sangat² lah tinggi.

    So Ummi dah gunakan ketiga-tiga produk ni yang sangat-sangat bagus untuk anak-anak.Tiga produk ini adalah Produk dari TROPIKA .Meh Ummi cerita satu persatu produk dan keberkesannya terhadap anak-anak Ummi.

    Tiga produk yang wajib ada sekarang ni..

    BABY HERBAL CREAM




    Baby Herbal cream  ini diperbuat dari ramuan Minyak Kelapa Dara,Minyak kayu putih dan Halia.Ia dapat membantu bayi melegakan perut kembung serta perut berangin.Krim ini tidak panas dan sangat sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.Krim ini mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila di sapu.Baby Herbal Cream ni kalau untuk anak-anak yang ada batuk dan selsema ni sangat bagus tau.Apa yang aku perasan tentang produk ni, ia tidak memedihkan kulit langsung. Sebab kalau korang perhatikan, sesetengah minyak yang berangin ni, bila terkena pada badan yang masih basah, dia akan rasa pedih, tetapi tidak pada krim ni, ia lebih sejuk dan tidak memedihkan.. 

    Kebetulan Naura batuk dan selsema.Naura ni kalau kena batuk dan selsema memang lambat nak baik.Tapi bila dah lama sangat batuknya tu,itulah yang sangat merisaukan Ummi.Sebelum ni cuba jugaklah produk lain,tapi hampa je.Sampailah Ummi jumpa TROPIKA HERBAL CREAM ni,Setiap malam Ummi akan sapu di dada,belakang,ubun² dia  dan tapak kaki…Umi selet sikit kat hidung dia supaya senang sikit nak bernafas.Lepas tu setiap pagi selepas mandi,Ummi akan letak jugak kat dada dan belakang..And its amazing la bila dia cepat je reda batuk dan selsema tu.Aku just amalkan 3 hari je setiap pagi dan malam sapu kat bahagian dada,belakang,belakang betis dan tapak kaki.Huishhh…Terus whatssap kat member,terima kasih lah kat dia sebab perkenalkan produk ni.Sebab tu,bila dah ramai yang bagitahu berkesannya sesuatu produk tu,jangan tunggu lama untuk membelikan si manja…Ok…terus Ummi rasa insaf.Sesiapa ada anak yang semput tu,ataupun dia berkahak,elok tau pakai baby herbal cream  ni..

    Tu baru satu produk yang Ummi dah guna..Produk lain apa pula ye..

    BABY HAIR AND BODY OIL LAVENDER



    Baby Hair and Body Oil Lavender ni salah satu produk dari TROPIKA yang laris jugak tau.Untuk pengetahuan korang Baby oil lavender diperbuat daripada VCO dan aroma Lavender.Ia dirumuskan untuk  melembabkan kulit,membantu menyelesaikan masalah kulit kering dan sensitif.Baby Oil Lavender ni juga boleh melebatkan rambut.

    Yang aku suka dengan Baby Hair and Body Oil Lavender ni,boleh buatkan kulit anak lebih lembut.Nak² sapuan selepas mandi.Memang wangi jelah kan kulit anak.Lagi satu Naura ni,rambut dia tak lebat mana,so sebab tulah aku menggunakan Baby Hair and Body Oil Lavender.Mana tau lebih lebat dari rambut sekarang.Bila dah sapu kat rambut,nampak hitam sinar menawan ko!! Bau pun wangi je tau.Haruslah wangi sebab ia ada bauan Lavender di dalamnya.

    Selain dari aku buat sebagai minyak rambut,aku buat jugak sebagai minyak rambut dan minyak  sapu  untuk Naura.Kalau anak kulit sensitif,aku syorkan sangat dengan korang.Sebab apa tau,sebab kulit Naura ni memang sangat sensitif,salah sikit je,habislah berkudis kulit dia.And minyak ini fungsinya untuk melindungi kulit naura yang sensitif tu.So,korang wajib tau guna minyak ni.Bila nampak dia menggaru tu,aku cepat-cepat sapukan Minyak Baby Oil Lavender ni.Minyak ni pun membantu untuk melembutkan kulit Naura yang kering tu.


    MINYAK KELAPA DARA PERISA BLACKCURRANT

    Hah,yang ni produk bukan sahaja untuk anak kecil tau,ia boleh digunakan oleh semua peringkat usia kerana ianya mempunyai banyak fungsi.Jom aku share sedikit tentang Minyak Kelapa Dara ni.


    KELEBIHAN MINYAK KELAPA DARA PERISA BLACKCURRANT


    Sebenarnya, aku tak tahu kegunaan minyak kelapa dara perisa blackcurrant ni.Sampailah ada orang inform aku yang minyak ni boleh merawat mereka yang ada ekzema.Bila mana Naura batuk ,mestilah ada kahak kan,so untuk kurangkan dan hilangkan kahak yang ada tu,aku amalkan bagi dia minum satu sudu minyak kelapa dara perisa blackcurrant ni.Kalau payah sangat aku masukkan satu sudu dalam susu.And aku make sure susu tu tak terlalu pekat untuk Naura.Sebab susu ni boleh buat kahak lagi banyak.Cepat je hilang kahak tu kalau kita betul-betul konsisten amalkannya tau.Jadi takdelah risau dia asyik nak termuntah je bila kahak banyak dekat dada tu.

    Bila aku dapat tahu yang minyak ni untuk kurus,aku cuba jugaklah minum sesudu setiap pagi.Bau blackcurrant tu pun dah sedap.Cuma yelah,rasa tu takdelah sesedap mana pun,dah nama pun ubatkan.

    Oh ya,kalau korang nak tahu,Minyak Kelapa Dara perisa Blackcurrant ni sangat sesuai tau untuk ibu-ibu yang mengandung yang nak melahirkan anak.Bila korang amalkan dari start korang mengandung lagi,ia memudahkan dalam proses bersalin nanti.Bukan itu sahaja,ia juga membantu korang untuk mendapatkan kulit bayi yang cantik dan rambut yang lebat dan juga waktu bersalin tu takdelah meneran lama sangat kan.Bukan sekadar kata tau,ini adalah testimoni ibu-ibu yang dah menggunakan minyak ni.Lagi satu,bila waktu pregnancy,ada tak korang alami masalah sembelit.Uih…kalau aku tau,dah lama aku gunakannya tau.Sebab Minyak ni boleh mengatasi masalah sembelit.Yang tak mengandung boleh je guna.Selain tu,ia juga meningkat imunisasi dalam badan bagi badan tu cergas dan bertenaga.

    Pada korang yang nak mencari produk  TROPIKA ini boleh terus ke website yang tertera di bawah ni.

    Bukan itu sahaja tau,malah korang jugak boleh dapatkan advice berkaitan kanak-kanak dan juga resepi di website mereka dan juga di Youtube

                                                          Website : Tropika Beauty

      Page       : TropikaHQ

       Youtube : Tropika HQ

    Thanks for Reading kisahsidairy.com

    Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • product bumiputera

    ROSE FACE SERUM ZEETA CARA MUDAH HILANGKAN PARUT JERAWAT DAN JERAGAT DENGAN BERKESAN

    Assalamualaikum

    ROSE FACE SERUM ZEETA CARA MUDAH HILANGKAN JERAWAT | Siapa je yang sukakan jerawat dekat muka ni,bukan sahaja mencacatkan muka,tetapi juga boleh membuat kita hilang keyakinan diri tau.

    Aku akuilah kan,dulu memang muka ni dipenuhi jerawat,memang nightmare sangat.Banyaklah aku google cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat.Memang tak tentu arah dibuatnya.Pengeluaran produk untuk atasi jerawat dan jeragat ni memang meluas,tetapi kita sebagai pembeli kena pastikan produk yang dibeli tu mempunyai kelulusan dan juga bebas dari chemical.Bukan sahaja bila masalah jerawat je yang boleh buat kita down,tapi jeragat juga membuatkan kita tak senang duduk dibuatnya.Sebab tu lah ramai je yang mencari petua untuk cara hilangkan jeragat paling berkesan.Selalunya jeragat ni wanita berusia yang selalu ada.Tapi jangan tak percaya,yang muda mudi pun ramai je yang dah ada jeragat ni kalau tak di jaga engan baik

    For sure bila kita dah ada jerawat ni,bila jerawat ini pulih,tetap akan ada bekas jerawat yang tinggal.Sehingga kita sendiri tidak tau bagaimana nak hilangkan parut jerawat tu kan.Masalah lagi lah bila dan settle satu masalah,masalah lain pulak yang timbul.

    Ada tak produk yang mampu untuk menghilangkan jerawat dan jeragat sekaligus menghapuskan lagi bekas jerawat yang tinggal.Di sini aku nak memperkenalkan produk yang boleh membantu korang untuk menangani masalah korang.Produk ini adalah produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017. Baru tau di pasaran tau,Ia bukan sahaja terkenal untuk menghilangkan parut jerawat malah produk ini juga adalah produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017.Ramai testimoni yang berjaya menggunakan produk Rose face Serum Zeeta ni.

    rose face serum zeeta

    ROSE FACE SERUM ZEETA  ini adalah Serum Muka No.1 di Malaysia yang tidak melekit dan sejuk apabila dipakai di muka.Kandungan yang terdapat di dalam serum ini hasil 100% bunga Rose Organik dan Rose Merah.ROSE FACE SERUM ZEETA di perbaharui dengan formulasi baru iaitu mudah meresap ke dalam kulit dengan teknologi 30,000 iu dalam Vitamin E oil.Hasil teknologi ini juga memberikan kesan positif kepada kulit muka dengan selamat dan cepat.


    KELEBIHAN ROSE FACE SERUM ZEETA

    • Mengandungi VItamin E,Vitamin C dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari.
    • Semburan yang halus untuk serapan maksimum,menyamai teknologi nano.
    • Vitamin E30,000 iu.
    • Serum semburan NO.1 tidak meleleh dan tidak melekit.
    • Parut jeragat hilang seawal 7 hari.

    4 NUTRISI HEBAT YANG ADA DI DALAM ROSE FACE SERUM ZEETA

    VITAMIN E
    → untuk block free radicals dari udara yang disebut sebagai anti oxidant.
    →  Antara perbandingan yang kita boleh buat adalah perbezaan menyidai baju di tempat teduh          dan yang disidai di tempat panas matahari.Warna baju akan nampak pudar seperti baju                    lama.Begitulah kulit kita
    → Kulit akan selalu di generate sel kulit baru,jika tidak dilindungi,ia akan menjadi lebih teruk.
    VITAMIN C
    →Kaya dengan antioksidan,tetapi vitamin C memainkan peranan untuk mengaktifkan sel muka untuk menghasilkan kolagen,molekul penting untuk kulit yang sihat.
    →Vitamin C merangsang kulit menghasilkan kolagen
    →Vitamin C penting untuk merawat  ultraviolet(UV) yang boleh merosakkan kulit muka.

    OMEGA 3(Makan dan Sapu)
    →Kulit memerlukan fatty acid seperti Omega 3 untuk mengekalkan kelembapan dan normalkan kembali pengeluaran minyak.
    →Omega 3 Penting untuk melindungi kulit dari Photodamahe dan kesan sunburn.
    → Omega 3 yang kita makan akan terus pergi ke Liver dan diproses seterusnya akan ke kulit untuk fungsi yang sama
    →Omega 3 cepat bertindak di dalam kulit

    OMEGA 6
    →Omega 6 kaya dengan Linoleic acid dan ianya lebih ringan dan nipis rasa minyaknya.
    →Peranan Omega 6 adalah untuk membuat kulit tidak merasa berat dengan minyak.
    →Omega 6 berfungsi sebagai pelindung kulit muka dan mengurangkan sel kulit dari menggelupas.

    rose face serum zeeta

    Hah,korang dah nampak kan betapa bahan yang terdapat di dalam Rose Face Serum Zeeta ni semuanya terbaik.Ramai yang dah mencari produk ni kerana Rose Face Serum Zeeta  ini merupakan cara mudah hilangkan jerawat dan jeragat dengan berkesan.

    HARGA ROSE FACE SERUM ZEETA

    RM50 (tidak termasuk postage )

    Tahan untuk 2 bulan pemakaian  bergantung kepada pemakaian






    Nak kukuhkan lagi bukti bahawa ROSE FACE SERUM ZEETA ni berkesan,meh aku share beberapa testimoni yang berjaya menggunakan produk ini.

    Testimoni pengguna Rose Face Serum Zeeta






    Untuk maklumat lanjut mengenai Rose Face Serum Zeeta ni,korang boleh lihat website mereka seperti di bawah ni ye



    FACEBOOK : ZEETA PAKAR MAWAR

    INSTAGRAM :@zeetaofficial

    WHATSAPP : 019-2209069

    WEBSITE : www.zeeta.com.my













    Thanks for Reading kisahsidairy.com

    Contact me at :sitirohaida81@gmail.com