• press release

    Free Cappuccino Eases Frustration on High Living Expenses

    Assalamualaikum

    Hai korang☺☺ Are you Coffee Lovers? Good news for coffee lovers because SDS is carrying out free cappuccino campaign and attempts to recruit more coffee lovers.

    SDS Bakery & Cafe has launched SDS Free Cappuccino Campaign recently. Coffee lovers are invited to LIKE SDS official Facebook page to redeem free cappuccino at selected SDS outlets. Redemption code is available for download from 17th July 2017.
    Café is well-known as the relaxing zone for people to get away from busy works. Throughout the years, people used to surf internet, having gathering with friends, and enjoy delicious meals at café. However, as the living expense increases day by day, people begin to be more penny-pinching. Most people are cutting down daily expenses by reduce their visits to café during coffee time. Cappuccino, latte, mocha and other high-end beverages even make people stop their steps in front of cafe bar.
    “We hope to make our cappuccino more cost-friendly,” said Ms. Alice Loh, Marketing Manager of SDS. In order to encourage more people to continue enjoy the relaxation of dining in café, 10, 000 cups of free cappuccino are given away by SDS.
    “Life is getting bitter with current economic status. In contrast with prices of daily supplies and petrol that are increasing day by day, we serve our beverages at lower price. We hope this action can add some sweetness to people’s bitter life.”
    An online website link, bit.ly/sdsredeem, has been published on Facebook page in order to let people download redemption code and redeem free cappuccino at participate SDS Café. People are able to redeem free cappuccino with redemption code from 17th July to 17th Aug 2017. Redemption is available at SDS outlets which are located at City Square, Taman Perling, KSL City, Kota Tinggi, Aeon Mall Tebrau City (FANPEKKA Café), Taman Universiti, AEON Mall Kulaijaya, Taman Johor Jaya, and AEON Mall Bukit Indah.
    “Tasty pastries are always the best companion for smooth cappuccino,” said Ms. Alice. Apart from the campaign, SDS has introduced new, “cost-friendly” bakery products. Custard Mango, known as the new cake served in 0.5KG and 1KG, made by tropical juicy mango layered with custard in vanilla sponge. Royal Belgium, the new slice cake has been introduced as a premium Belgium chocolate cake filled with bittersweet dark chocolate in chocolate mousse.
    Besides, SDS has also introduced Japanese honey cheese cake, Golden Kasutera as one of the new products too. Other new products such as Danish Couple, a combination of Strawberry Danish and Banana Danish, Euro Caramel Butter Loaf, and strawberry sponge cake with new design, Berry Romance, also aim to provide opportunity for SDS customers to enjoy high quality products at cheapest prices in town.

    More promotion from SDS

    For more information about SDS,feel free to click above link.

    Official website www.sdsgroups.com
    Official Facebook www.facebook.com/sdsgroups
    Official hashtags: #sdsgroups #ilovesds

    Thanks for Reading kisahsidairy.com

    Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • press release

    Pelancaran Zimmer Sculpt Your Dream Body Di Malaysia

    Assalamualaikum
    Hai korang ☺☺☺Baru-baru ini berlangsung pelancaran Produk terbaru untuk melangsingkan tubuh badan.Produk terbaru di Malaysia iaitu Zimmer  Aesthetic rawatan terbaru untuk mendapatkan badan idaman dengan menggunakan Teknology Cyro-Lipolysis.LTeknology Cyro-Lipolysis ini adalah alat yang menggunakan teknology Jerman  yang diperkenalkan kepada umum.Lemak di badan ni,kalau tidak di hapuskan akan jadi penyakit.Sebab tu ramai yang sedaya upaya untuk mengurangkan lemak di dalam badan supaya tidak terjadi obesiti.Obesiti adalah satu penyakit yang sangat besar percent di Malaysia.

    Majlis Perasmian ini diadakan di TalentLounge Damansara Perdana.Di majlis ini,Dr Pablo Naranjo iaitu Medical Director of Elite Laser Clinic di Madrid,Spain telah memberikan maklumat tentang rawatan Cyro-Lipolysis.

    zimmer
    Dr Pablo Naranjo presenting to the audience on Z Lipo and Z WavePro by Zimmer Aesthetics – the fat-freezing system for non-invasive body contouring and the second generation of Cryo-Lipolysis technique at the media launc recently.

    Cyro-Lipolysis merupakan generasi kedua yang menggabungkan antara Z lipo ( Cryo-Lipolysis) dan Z Wavepro(US-FDA approved shockwave) memberikan tempoh rawatan yang pendek dengan hasil yang cepat dan berkesan.Yang penting ianya lebih selamat di gunakan.Jadi pengguna tidak perlu risau dengan penggunaan teknologi yang canggih ini.
    Cryo-Lipolysis telah mendapat pengiktirafan European Unuon CE Mark sejak tahun 2009 untuk non-invasice fat reduction procedure.Aku yang mendengar ni pun teruja untuk mencuba rawatan ini kerana rawatan ini telah mendapat perhatian dunia dan menjadi trend di mana ia adalah rawatan yang selamat dan terbaik untuk mereka yang tidak berani melakukan pembedahan.Sama macam aku,bab cerita pembedahan ni dah seriau rasanya.Bila ada teknology canggih seperti ini,mungkin ramai yang boleh menghapuskan lemak mereka.
    Satu Kajian yang dibuat oleh Dr.Michael Ingargiola(Pakar bedah plastik),rawatan ini telah menjana purata 20 peratus daripada pengurangan lapisan tisu lemak selepas beberapa bulan.Trigliserida iaitu asid lemak dan gliserol juga akan terhapus secara semulajadi melalui sistem limfa kemudian diproses oleh hati.
    Generasi kedua Cyro-Lipolysis oleh Zimmer Aesthetics dan Z wavepro adalah mesin estetik inovatif yang dicipta bagi tujuan pembekuan lemak dan badan contouring dalam rawatan selulit sehingga bertindak di kawasan lemak yang keras.Ia merupakan mesin serba boleh dan telah memenangi anugerah pada tahun 2016.
    zimmer
    Dr Pablo Naranjo (second from right), Medical Director of Elite Laser Clinic and Key Opinion Leader of Zimmer Aesthetics addressing the benefits and process of using Zimmer Z Lipo and Z WavePro products during the launch of the two innovative and versatile equipments. Listening intently are (from right) Ms Jess Kong, General Manager of Med III Division of Neoasia, Mr Henry Holitschke, Zimmer Area Sales Manager from Germany, Dr Alice Prethima from Ageless Medispa and Clinic, Dr Serina Binti Haji Abdul Latif from The Life Clinic and Dr Chan Boon Khai from TDOX Clinic.


    Rawatan Z lipo ini mempunyai 3 jenis applicator iaitu besar,kecil dan sederhana dan ianya muat untuk pelbagai jenis tubuh badan dan saiz.Applicator ini akan disasarkan pada lemak yang terkumpul seterusnya menyejukkan lemak tersebut dalam satu jangka masa lalu dan ia menghapuskan sel lemak yang disasarkan.Bila lemak ini mati,ia akan keluar menerusi sistem limpa ataupun dengan kaedah semulajadi.Ia mengambil masa dalam 10-12 minggu sahaja.
    Dr Pablo Naranjo (second from right), Medical Director of Elite Laser Clinic and Key Opinion Leader of Zimmer Aesthetics officiating the launch of Zimmer Z Lipo and Z WavePro products. With him are (from right) Ms Jess Kong, General Manager of Med III Division of Neoasia, Mr Henry Holitschke, Zimmer Area Sales Manager from Germany, Dr Alice Prethima from Ageless Medispa and Clinic, Dr Serina Binti Haji Abdul Latif from The Life Clinic and Dr Chan Boon Khai from TDOX Clinic.
    Rawatan Z Lipo ini hanya mengambil masa 1 jam sahaja dalam 1 sesi.Ianya sangat sesuai bagi mereka yang mengalami lemak berlebihan di tempat-tempat tertentu.Kos untuk treatment adalah dari 1500-1800 bergantung kepada area treatment yang diberikan.
    zimmer
    Antara blogger yang menghadiri treatment dari Zimmer  Aesthetic.Mereka sangat berpuas hati dengan rawatan yang diberikan.
    Kepada mereka yang ingin membuat rawatan menggunakan Rawatan seperti di atas ini,aku sediakan senarai klinik yang menyediakan rawatan ni
      1. TDOX Clinic
        51B, Jalan SS21/37, Uptown 37,
        47400 Petaling Jaya, Selangor
        T: +603 7733 7768

      1. Esadsa House
        Lot 51, 7th Floor Signature Office,
        The Boulevard Mid Valley City,
        Lingkaran Syed Putra, 59200
        Kuala Lumpur.
        T: +603 2287 8569

      1. Ageless Medispa & Clinic
      257, Jalan Maarof, Bangsar Park,
      59000 Kuala Lumpur
      T: +603 2095 0458

      1. RE Plastic Surgery Clinic
        A4-UG1-03, Solaris Dutamas,
        Jalan Dutamas 1, 
        50480 Kuala Lumpur
      T: +603 6207 9004

      5.The Life Clinic

      Lot 6-2A, Jalan Batai, Damansara Heights

      50490 Kuala Lumpur

      T: +603 2856 9292

    Maklumat lanjut korang boleh melayari website mereka seperti di bawah ini.
    NeoAsia : neoasia.com.sg