• namecard,  pixajoy

    Name Card percuma dari Pixajoy

    Assalamualaikum Seingat akulah,masa zaman sekolah je aku pernah buat Name card ni..Ingat tak masa zaman sekolah..Name card yang ada gambar-gambar cantik tu…Tapi itu untuk yang awal 70-80 an je..90an aku rasa dah takde kot.. Lepas tu memang dah takde dah name card ni semua.Yelah,kalau nak buat pun untuk apa kan..Mana aku ada bisnes pun nak ada namecard bagai ni..Tapi sejak jadi blogger,keinginan untuk buat name card tu memang ada..Teringinlah nak buat jugak walau aku ni blogger tepian pantai je.Lainlah yang dok join event sana sini tu,kira berguna jugak kan.. Sehinggalah,pixajoy bermurah hati untuk memberikan aku Name card ni secara percuma..Hoi!! mestilah nak kan…Walau aku tak tau nak buat apa dengan…