• advertorial,  kisahsidairy.com,  pengumuman,  tapak iklan

    Tapak Iklan Untuk Disewa di blog Kisahsidairy.com

    Assalamualaikum

    tapak iklan untuk di sewa di blog
    Wah…dah ada tapak iklan pulak sekarang nie..hehehe..sebenarnya memang niat hati aku nak buat tapak iklan nie dah lama..Tapi tak buat -buat pulak.
    Tapi bila ada yang bertanya tentang tapak iklan,why not aku mencuba untuk letakkan kat blog aku nie.
    Pengiklanan tu penting sebenarnya untuk meningkatkan lagi pengeluaran sesuatu produk atau melariskan lagi produk.Kalau tiada iklan yang disiarkan,mana kan pula sesuatu produk tu boleh dijual.Kebanyakkan peniaga menggunakan social media seperti facebook,instagram dan salah satunya adalah beriklan di blog.
    Ramai Peniaga yang tidak menyedari bahawa internet merupakan satu platform pemasaran yang jauh lebih baik pada masa sekarang.Blog adalah salah satu medium yang digunakan untuk memasarkan produk dan perkhidmatan.Secara amnya,Pengguna akan meng”google” sesuatu produk untuk mengetahui tentang sesuatu produk itu.Dan apabila melihat review dan testimonial di dalam blog itu dihasilkan,maka mereka akan langsung membuat pembelian menerusi pengiklanan di blog.
    Caranya sangat mudah,hanya mengiklankan produk di tapak tapak iklan di sesebuah blog.
    untuk itu saya ingin menawarkan harga tapak iklan yang murah di blog kisahsidairy.com
    Tapak Iklan berukuran 140 x 140  untuk sebulan dengan harga sewaan yang cukup berbaloi.
    Selain itu juga saya membuat servis review produk dan harga bergantung kepada perbincangan.
    Jika berminat untuk menyewa tapak iklan atau pun membuat review produk boleh hubungi saya di
    • Emel : sitirohaida81@gmail.com
    • Fanpage :Blog Si Dairy
  • pengumuman

    Bajet 2014 -Apa Kata Mereka

    Assalamualaikum
    Insyallah..Bajet 2014 akan dibentangkan lagi 2 hari..
    Kalau korang ada idea dan saranan untuk bajet 2014 nie korang boleh la menulis di sini
    #Bajet 2014
    Mungkin ada antara kita yang boleh beri suggestion untuk bajet 2014.Kalau korang ada idea untuk di kongsi boleh la ke laman web ini ye..#Bajet 2014
    Jika korang nak melihat idea-idea yang dikongsi di bajet 2014 pun korang boleh la melayari bajet 2014.Aku dah sediakan link untuk korang..