Showing 2 Result(s)
kisahsidairy.com pageviews

Pageviews dah 1 juta

Assalamualaikum Mungkin pada orang lain,di blog yang lain,angka pageviews korang dah berjuta-juta kan..Tapi blog Kisahsidairy ni masih dan baru je meningkat ke 1 juta pageviews. Tapi tetap bersyukur kerana telah pun meningkat dari sehari ke sehari.walaupun berblog hampir 5 tahun lebih,tapi pageviews masih di tahap biasa-biasa. Mungkin blog ini kurang carian kerana blog aku cuma berkisarkan kehidupan sang penulis.Dan menulis pun ikut sempat je. Tapi aku tetap berbangga kerana ada …

pageviews ranking alexa

Kisah Ranking Alexa & Pageviews

Assalamualaikum Lama rasanya tak update pasal Ranking Alexa kat blog nie kan..Maklum la..ranking alexa jatuh menjunam junam dek kerana kurangnya update entry di blog nie. Dari pernah mencapai tahap 600 ranking Malaysia kini telah jatuh sehingga ke 1262..Teruk sungguh kan. Kalau korang tak tau apa itu Ranking Alexa,meh aku kongsikan sedikit tentang nya. Apa itu Alexa Alexa Rank ini adalah satu analisis jumlah trafik atau pengunjung setiap hari pada sesuatu blog atau website, …