blog kisahsidairy.com lifestyle blogger pageviews

Prestasi blog yang semakin meningkat

Assalamualaikum Lama dah tak mengomel pasal blog ni kan.Yelah takat blog picisan ni,kekadang takde siapa nak pandang..Begitu juga kalau ada job untuk review produk atau perniagaan.Takat pageview baru 1k ke bawah..macam mana orang nak pandang kan..Apatah lagi fanpage baru beratus orang like. Yang buat aku tak faham,Fanpage aku tu,dari jejak 500 orang yang like tinggallah […]

kisahsidairy.com pageviews

Pageviews dah 1 juta

Assalamualaikum Mungkin pada orang lain,di blog yang lain,angka pageviews korang dah berjuta-juta kan..Tapi blog Kisahsidairy ni masih dan baru je meningkat ke 1 juta pageviews. Tapi tetap bersyukur kerana telah pun meningkat dari sehari ke sehari.walaupun berblog hampir 5 tahun lebih,tapi pageviews masih di tahap biasa-biasa. Mungkin blog ini kurang carian kerana blog aku cuma […]