• INFO,  pagerank

    Kelebihan Blog yang mempunyai PageRank Tinggi

    Assalamualaikum Hi korang☺☺☺Sebenarnya kalau nak cerita pasal pagerank ni,blog aku ni biasa-biasa je..Bukan bagus mana pun..PageRank pun cuma 1 je..Tapi walaupun  angkanya 1,tetap nak berkongsi apa kelebihan yang ada pada PageRank ni..nampak macam semak je widget kat blog..Tetapi ia sangat berguna untuk mereka yang mementingkan kualiti blog,yang lebih nak cari makan melalui blog.Sebab kalau PR blog korang 0…Jarang klient yang besar-besar akan ambil khidmat korang untuk mempromosikan blog.. Itu pada akulah..Apa yang aku cuba usahakan sekarang ni,untuk menaikkan lagi taraf  PageRank blog aku ni.Nak naik orang kata senang,tapi bab nak maintainkan tu payah jugak tau..Rata-rata blog mungkin mempunyak nilai Pagerank di bawah 1 sahaja.Tapi untuk naik ke 2 dan seterusnya…

  • pagerank

    Google Page Rank kisahsidairy.com

    Assalamualaikum Hai korang☺☺☺☺banyak emoji smile tu..Maknanya puan blog gembira hari ni..ececehh.. Selsema pun makin baik..so i’m happy uols.. Ni..puan blog nak cerita pasal Page Rank ni…Korang tau ke apa itu pagerank ni..Kang dah buat entry panjang-panjang,korang tak tau pulak pasal pagerank..Menatang ape entah tak tau.. Kalau dulu aku tak kisah pun pasal page rank ni,tak amik tau pasal pagerank.Orang letak kat blog,aku pun letak..Itulah kekdahnya..Tapi kalau korang dah tau Kelebihan page rank ni,pasti korang akan semak Pagerank blog korang tu..Aku dah tau jugaklah serba sedikit tentang ni..Kena rajin google pasal SEO dan seangkatan dengannya kalau korang nak maju dalam blog..hahaha..macam lah den ni maju sangat dalam blog kan. Oklah..malas nak…