Showing 3 Result(s)
kisahsidairy.com nur awfiyah nur naura outing parenting blogger RANDOM

Malam Hujung Minggu di Pizza Hut

Assalamualaikum Begitulah kekdahnya bila tak sempat nak taip entry pada masa kejadian.Terpaksalah peram entry ni sampai hari ni.Yelah,bila dekat rumah memang tak sempat mana nak update blog.Bila sorang dah tidur,sorang terjaga kan..Last-last ummi dia yang takde masa nak update blog. Cerita malam hujung minggu.Nak reedem vaucher Pizza hut yang ada dalam tangan berharga RM30..alah rm30 je.bukan banyak mana pun.Yang lebihnya kena keluar duit sendiri la.Ingat nak try la kan pizza …

outing

Jalan-Jalan Cari Makan Bersama Nur Awfiyah

Assalamualaikum emmm…bizi sikit hari nie..tak dpat nak blogwalking hari nie macam biasa…Ada beberapa blog je yang aku sempat singgah hari nie..aim Sorry!!!.. Oklah..Nak cerita pasal malam semalam..Semalam petang hantar adik aku ke senai..Balik terus lalu highway EDL yang baru..En.husband dah ngadu perut lapar pulak..ececeh…Lapor memanjang bujang nie sorang..Bujang ke??hehehe…jawab sendiri ler…Anak omak…Larikkk…. Sempat menyinggah ke RNR pandan yang baru di buka baru-baru nie..Memang tak ramai orang ler masa tu kan..Mybe …

outing

Sehari Bersantai Di Tanjung Balau Resort

Niat nak balik kampung minggu ni terpaksa di batalkan disebabkan aku ada kelas hari Ahad.Tapi bila pepagi buta dapat mesej kelas tu dibatalkan rasa macam sedih gila.Sedih bukan sebab kelas dibatalkan,sedih kalau tau xde kelas,hari sabtu tu aku dah balik dah.Boleh la bermalam satu hari kat rumah Mak.. Tapi nasib baik En.husband cekap membaca fikiran aku nie,Terus Dia cakap “Kelas cancel eh” Jom Balik air tawar”..hehehe..apa lagi..dah bagi greenlight..Call mak,pastikan dia …