• namecard

    Name Card Terbaru dari Pixajoy.com

    Assalamualaikum

    Hai korang☺☺Siapa kata blogger tak perlukan Namecard.WAJIB ada ok.Untuk apa? untuk setiap event yang korang pergi tu,wajib kena bagi name card sekiranya in future ada job lagi,boleh la PR tu panggil korang.

    Actually,name card aku ada lagi sebenarnya.Adalah lagi sikit..tapi disebabkan aku dah ubah no.phone terpaksalah buat yang baru.Kali ni aku menggunakan khidmat Pixajoy.Masih lagi bertemakan PINK.Macam tak boleh nak move on je dengan pink kan..Tapi dah minat,nak buat macam mana.

    Design ni pun aku ubah sikit-sikit dengan template yang diberikan.Kalau ikutkan design dia background kosong je,jadi aku tambah la sikit untuk nampak lebih ayu gitu pada name card.

    pixajoy
    Inilah hasilnya Name Card yang aku buat dengan Pixajoy tu.
    Untuk Name card yang baru ni aku masih lagi menggunakan Material Art card  260gsm with gloss Lamination. Nampak cantik kan bila guna gloss lamination ni.
    Jika korang berminat untuk menempah Name card macam ni,boleh la rujuk SINI .Macam-macam pattern yang boleh korang pilih.. Kalau korang nak apply free namecard dari Pixajoy klik SINI

    pixajoy
    Blog pink,name card pun pink jugak..hehehe,..Yang penting cantik di mata..Sebenarnya banyak lagi yang korang boleh buat di Pixajoy.Nak bagi hadiah birthday,hadiah kawen,dan macam-macam lagi dengan design sendiri pun boleh tau.
    pixajoy

    Masuk je website PIXAJOY ni,confirm korang akan terjebak jugak.Oh ya..Sekarang ni PIXAJOY sedang mengadakan PROMOSI  March Better.Korang boleh dapatkan Softcover book  8.5″ x 12″ dengan harga RM43.90 je tau…Hanya di bulan kelahiran aku je…hahaha…Banyak lagi promosi yang menarik,korang boleh klik SINI
    Apa lagi yang best..tengok kat bawah ni hah…Ada lagi tau best seller yang korang perlu rembat cepat-cepat
    pixajoy

    Hah..apa tunggu lagi.. cepat-cepat terjah website di bawah ye

    www.pixajoy.com.my

    Thanks for Reading kisahsidairy.com

    Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • namecard,  pixajoy

    Name Card percuma dari Pixajoy

    Assalamualaikum
    Seingat akulah,masa zaman sekolah je aku pernah buat Name card ni..Ingat tak masa zaman sekolah..Name card yang ada gambar-gambar cantik tu…Tapi itu untuk yang awal 70-80 an je..90an aku rasa dah takde kot..
    Lepas tu memang dah takde dah name card ni semua.Yelah,kalau nak buat pun untuk apa kan..Mana aku ada bisnes pun nak ada namecard bagai ni..Tapi sejak jadi blogger,keinginan untuk buat name card tu memang ada..Teringinlah nak buat jugak walau aku ni blogger tepian pantai je.Lainlah yang dok join event sana sini tu,kira berguna jugak kan..
    Sehinggalah,pixajoy bermurah hati untuk memberikan aku Name card ni secara percuma..Hoi!! mestilah nak kan…Walau aku tak tau nak buat apa dengan name card ni,jadi sesaja mengada-ngada nak jugak dapatkan name card ni SECARA PERCUMA aje.Rugi pulak lepaskan peluang ni.
    Yang bestnya,boleh design sendiri name card korang di website pixajoy ni.Sempat lagi kalau korang nak mendapatkan khidmat pixajoy ni untuk menghasilkan kad yang cantik macam aku ni.
    Nak tengok tak name card yang dah aku dapat semalam…cantik and i is sukalah sangat…Boleh buat simpanan..simpanan?? haah ler..simpan jelah..bagi kat adik beradik ke …kawan-kawan ke..tu pun kalau diorang tu berminat nak simpan kad aku..entah-entah buang kat tong sampah.
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    namecard kisahsidairy
    CANTIK TAK?????
    Percuma dengan design yang boleh korang create sendiri atau boleh gunakan template name card yang dah disediakan untuk korang.Kualiti kertas pun ok..Aku memilih untuk menggunakan art card 260gsm with gloss lamination. Memang cantik ko!!
    Untuk mendapatkannya korang boleh melayari website pixajoy di bawah ni
    Terima kasih kepada pixajoy kerana memberikan name card ni secara percuma..Nanti bolehlah bagi kat rakan-rakan blogger yang nak card ni..nanti hakak pos ek..
    boleh pm akak nanti tau…