Rumah Kena Pecah Masuk Lagi?

Assalamualaikum Hai korang☺☺Sebenarnya bila teringatkan balik kes Rumah kena Pecah Masuk tahun lalu,memang sedih.Pelbagai dugaan untuk kami.Tapi setiap dugaan itu Allah swt bagi sedikit kemanisan

SHUTDOWN!

Assalamualaikum Hai korang..SHUTDOWN!! Apa yang shutdown tu eh…Hah..ni nak cerita ni. Company bakal shutdown selama seminggu..uihhh…Bila fikir pasal cuti ni memang seronok,tapi bila dicutikan rasa

Tonsil Bengkak

Assalamualaikum Hai korang☺☺Alhamdulillah,tekak dah mula rasa lega sikit berbanding kelmarin.Sakit tekak dari hari rabu hari tu,tapi aku buat tak tau je sebab belum terlalu teruk.So

Menu of the day 26 Ogos 2017

Assalamualaikum Hai korang??Alahaiii..lama pulak tak up story from my kitchen ni.Bukannya tak memasak,hari-hari memasak.Tapi bila dah penat,takdenya nak up story pasal menu. Hari ni pulak,ingatkan

1 2 3 15