• kisahsidairy.com,  minyak herba Asma Mujarab,  review product

    Minyak herba Asma Mujarab

    Assalamualaikum
    Minyak Herba Asma Mujarab | Minyak yang diperbuat 100% dari bahan semulajadi seperti Minyak Zaitun,Minyak Kelapa Dara,Habbatussauda dan herba-herba terpilih.Minyak herba asma mujarab ini dijamin selamat kerana ianya dihasilkan.
    Minyak Herba Asma ini boleh digunakan oleh bayi sehingga orang dewasa.Jadi,perlu ada sebotol untuk satu rumah.
    Minyak herba Asma Mujarab
    Pernah guna sebotol sebelum ni,Nak cari memang payah tau minyak ni,Tapi sekarang ni,banyak dah stokis dan agent yang menjual di sekitar kawasan korang.
    Tengok sahajalah apa yang berlaku bila kakak dan si adik kena demam dan batuk tak henti-henti pertengahan June lalu..Ikhtiar jugak umi mencari Minyak herba Asma mustajab ni.
    Pergi ke klinik sebulan dua kali,ubat dan nap terus ambil tanpa henti.Tapi tetap tak baik-baik..mak mana yang tak risaukan..So,belek-belek fb,ternampak agent yang menjual Minyak ni.
    Minyak herba Asma Mujarab
    Inilah Minyak Herba Asma Mujarab,
    Bukan sahaja boleh menghilangkan batuk,Mujarab juga untuk lelah,asma ,menghilangkan kembung,sakit perut,luka terkena api,Digigit Binatang berbisa,Sakit gigi,Tergeliat dan Lain-lain penyakit.
    Insya allah,kalau kita gunakan minyak ni secara istiqamah,cepatlah sembuhnya tu.Bau minyak ni macam gamat juga cumanya minyak ni berangin sikit.Sedap je kalau sapu di bahagian yang sakit dan juga dada..

    Cara menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab.

    Tebuk lubang pada lubang pada minyak supaya mudah untuk menggunakannya dan jimat dengan saiz tebukan yang sederhana.Perlu goncang dulu sebelum digunakan.
    Sapukan dari leher ke dada dan tengkuk ke belakang.Juga boleh disapukan di tapak kaki.Selalunya aku gunakan minyak ni selepas mandi anak dan sebelum tidur..Lepas tu aku pakaikan stokin.Sapukanlah sekerap yang mungkin untuk hasil yang terbaik.
    Antara Testimoni pengguna Minyak Herba Asma Mujarab ini.

    Testimoni Minyak herba Asma Mujarab

    Testimoni Minyak herba Asma Mujarab

    Untuk Korang yang ingin mendapatkan Minyak Herba Asma Mujarab ni,boleh lah dapatkan di bawah ni
    Website : www.herbaasma.com
    Hubungi: Puan Nurul : 017 623 9935 (Produk Owner) atau En. Hafis : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)
    PERLU DIINGATKAN!!
    Pastikan korang membeli produk yang asli.Bagaimana nak mengetahui apakah minyak ini asli atau tiruan?
    Oleh kerana Minyak herba Asma Mujarab ini mendapat sambutan yang tinggi di seluruh Malaysia dan di luar negara seperti Brunei,Thailand,Indonesia ,Myanmar ,Bangladesh dan India,Maka ada pihak yang tidak bertanggungjawab telah meniru produk ini.Mereka menggunakan labels dan design yang sama.Dan mereka juga cuba membuat R&D research and development daripada kilang.
    Ramai yang mengaduk produk tiruan mereka ini tidak berkesan dan berbau seperti asap rokok.Wanra jernih,cair dan kurang berangin.Individu yang telah mengklonkan produk ini berjaya menipu ribuan pengguna di seluruh Malaysia.
    Berikut adalah cara untuk mengenalpasti antara produk ASLI dan TIRUAN

    Minyak herba Asma Mujarab tiruan

    Minyak herba Asma Mujarab asli
    Pastikan ada tanda Hologram seperti ini
    Minyak herba Asma Mujarab hologram

    Harga Untuk sebotol ini adalah Rm39 tidak termasuk postage