memories my family parenting blogger parentingmoments riadah

Ambil angin Petang di Teluk Sengat Kota Tinggi

Assalamualaikum Apa lagi yang membuatkan hati ni gembira bila dapat berkumpul dengan adik beradik..Apa tah lagi dapat berjalan bersama-sama..Menikmati keindahan petang di tepi laut Sebenarnya memang dah lama tak menjengah di Teluk sengat ni..Teluk sengat ni antara tempat famous jugaklah di Kota Tinggi.Kalau korang tengok kampung Teluk Sengat ni biasa-biasa je..Tapi tidak kepada mereka yang […]

kisahsidairy.com memories schoolmate selamat hari raya Uncategorized

Tahun Beraya Dengan Ex-Schoolmate

Assalamualaikum Aku rasa seronok sangat beraya tahun nie.Walaupun menyambut raya secara ala kadar,tetapi kemeriahannya apabila menyambut tetamu yang tak putus-putus beraya…alhamdulillah.. Masih lagi dalam mood beraya..Syukur sangat bila tahun nie perjumpaan dengan Ex-schoolmate walaupun tidak serentak,tetapi sangat meriah bila mana banyak cerita yang dikongsikan.. Kebanyakkan mereka,aku dah tak jumpa diorang start dari lepas spm lagi..Ada […]