kisahsidairy.com lazada lzdmyrevolution

Nak dengar pun jelas dengan Logitech X100 Mobile Wireless Speaker ni!

Assalamualaikum Kadang-kadang tak semua handphone boleh dengar dengan jelas bila orang telephone.Dan jugak kalau kita nak main video atau lagu untuk didengar dengan kuat.Kalau bukak kuat-kuat dekat phone,takut rosak pulak speaker kat Phone tu kan. Meh sini aku ceritakan sedikit lah bila ada produk yang boleh memberikan kita suara yang lebih jelas macam speaker radio […]