Lunch Sup ayam hari ni

Assalamualaikum Hai korang☺☺Alah..baru je nak update menu lunch hari ni.Kalau dulu kan,Menu ni wajib pada hari Jumaat.Bila hari jumaat je mesti pekena sup..hahaha.. Tapi itu

Makan tengahari yang simple

Assalamualaikum Hai korang???petang baru nak update.Banyak keje sikit hari ni plus area pasir gudang kehabisan air..what??? Tapi itulah kenyataannya.memang takde air sejak semalam lagi.Sampai kering

Luncheon Di SDS Hari Ini

Assalamualaikum Petang baru dapat update blog.Pepagi tadi dah update.tu pun lambat atas sebab-sebab kerja office yang perlu disettlekan terlebih dahulu. Alhamdulillah..Kenyang sampai ke petang lagi.Sebab

Luncheon Di mana-mana

Assalamualaikum Wah…rajin betul menaip entry hari ni kan..Gigih rasanya walau kerja pun berlambak yang nak kena settlekan…Takpe..rileks suda…tergopoh gapah pun nanti hasilnya tak memberangsangkan.Tajuk dah