• LIFESTYLE

    Perbezaan Kolestrol Baik dan Kolestrol Jahat

    Perbezaan Kolestrol Baik dan Kolestrol Jahat |Bila cerita pasal Kolestrol ni, sape je yang tak takut kan.Sebab kolestrol ni boleh membunuh.Sebab tu kena cegah dari awal bila dah dapat tahu yang kita ada kolestrol. Hari tu,terfikir pulak nak check kolestrol.Yelah kan, bila dah banyak buat food review,of course terdedah dengan pelbagai jenis makanan yang berlemak dan tidak sihat.So, aku cuba check kolestrol di Farmasi Red Cap.Ikutkan dah lama nak buat,tapi disebabkan selalu lah sibuk, jadi takde masa nak pergi check.So,pepagi lagi aku dah terpacak di Farmasi Red Cap. Seriously terkejut sebab Kalau ikutkan Kadar Kolestrol aku ok je.Tapi yang tak Ok nya, di dalamĀ  Kolestrol ni, ada dua jenis Kolestrol…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE