kisahsidairy.com lagu raya

Lagu Raya lama Tetap menajdi pilihan

Assalamualaikum Entry yang wajib setiap tahun iaitu pada bulan ramadhan..Haha…Bila belek-belek blog sendiri dah dua tahun aku buat entry ni.Pertama aku ada cerita di entry Lagu raya yang dinantikan dan lagu raya dah berkumandang. source:google Dah nak dekat raya ni kan,memang tak sah la kalau tak dengar lagu raya..Bermacam jenis lagu raya boleh dengar di […]

kisahsidairy.com lagu raya salam ramadhan

Lagu Raya Dah Berkumandang

Assalamualaikum Dah pun 10 hari berlalunya Ramadhan kan..Pejam celik pejam celik lagi 2 minggu lebih sikit je dah nak raya..Sebut pasal raya nie,memanglah bersemangat..Semangat nak buat segala persiapan bagai.Baik dari segi baju raya,langsih raya,kuih raya..Semua sekali la..Ada jugak yang tukar segala bagai bila nak beraya nie…Opppsss…Kena bersederhana ye…Jangan terlalu sangat…hehehe…sebagai peringatan untuk diri sendiri je.. […]

lagu raya semangat nak raya

Lagu raya yang Dinanti-nantikan Masa Dulu

Assalamualaikum Bila dah dekat nak raya nie,Keluarlah lagu-lagu raya dari corong-corong radio. Rasa mereka akan mengeluarkan lagu raya pada pertengahan puasa.Tadi pagi Hotfm pun dah keluarkan lagu raya.Tapi kat office nie ada satu je radio online yang boleh bukak..iaitu Bapakku Fm Bapakku.fm nie memang banyak keluarkan lagu raya..so,sesambil buat keje aku dok melayan lagu raya. […]