• labour day

    Selamat hari pekerja 2017

    Assalamualaikum
    Hai korang??Selamat bercuti.Mesti korang ada plan nak kemana-mana hari ji kan,arau korang dah plan dati hari jummat tu hari untuk membawa family bercuti.Ataupun ada yang mengambil kesempatan cuti selama 3 hari ni,mengadakan majlis perkahwinan.Alhamdulillah,moga korang sentiasa dibawah rahmat Allah swt.
    Tahun keenam bekerja di company aku bekerja sekarang.Dan alhamdulillah,masih ada jodoh lagi dengan company sekarang ni.Walaupun company aku baru sahaja membuang lebih 14 orang bekerja.Yelah,seperti yang korang sedia maklumkan..ekonomi sekarang ni yang membuatkan banyak company yang tak boleh nak support bisness mereka.Salah satu cara adalah dengan memberhetikan pekerja dan memberikan mereka pampasan.
    Apa pun aku mengucapkan selamat hari pekeeja.MogA korang terus maju jaya dalam bidang yang diceburi..insyallah..amin
  • celebration,  labour day

    Selamat Hari Pekerja 2014

    Assalamualaikum
    Morning semua..Sure punya korang tengah bermalas-malasan di rumah kan…Maklumlah hari nie hari cuti untuk pekerja.
    Oppsss…satu hari je tau..jangan ambil 2-3 hari hehhe…Apa plan korang hari nie,ada yang plan berkelah tepi pantai ke..Atau ada yang just cuci cuci mata kat shopping complex sesambil bawa anak-anak.
    sumber:google
    Hari nie aku just bermalasan di rumah bersama en.husband and my little princess tu..Tak kemana pun..Lagipun Nur Awfiyah masih dalam hari..Risau jugak nak angkut dia kesana-sini..Better merehatkan diri di rumah je.
    Oklah,kesempatan ni,aku mengucapkan selamat Hari Pekerja untuk korang.Semoga korang terus success dalam kerjaya yang korang ceburi dan menjadi pekerja yang baik.
    Sempat lagi update blog kan..Nur Awfiyah tengah tido..Tu yang Umi dia boleh bercerengkarama depan pc nie…
    See u then yea…