• kejutan untuk pemenang,  kisahsidairy.com

    Cenderahati dari Contest MHAM

    Assalamualaikum

    Hai korang..Bagi smiley sikit☺☺..Hah barulah ceria kan..petang-petang macam ni wajib up entry..Sekarang ni payah nak up entry selalu..kena ada masa-masa tertentu..Biasalah ada orang busy body pulak kan tau kita bukak blog kat office…so kita bukaklah kat rumah…schedule siap-siap untuk korang..eh..ada ke korang yang nak baca..bhahaha…

    Tak kisahlah oii…Taknak baca pun takpe..sekali pandang pun takpe…Terima kasih daun keladi,ada hari datang lagi..bhahahaa..

    Oklah..Hari ni cuma nak update pasal Hadiah cenderahati yang tak dijangka akan dapat..Siapa yang tak suka dapat hadiah ye dak..Walaupun hadiah tu takdelah mahal mana,ia tetap ada value dia tersendiri.

    Ceritanya tuari aku ada join satu Contest dari MHAM.Produk minyak herba asmak tu…Kalau korang tak ingat meh aku refresh sikit..Boleh baca di entry SINI. Siap bold lagi takut korang tak jumpa link tu.

    Memang aku tak menang pun..Kalau ikut SEO ni,aku memang kalah la jawbnya,sebab ilmu SEO belum penuh didada..Suku pun takde tau…Kalau nak ikut percent,mungkin 10 % je kot ada…yeke…entah-entah takde langsung…hahahaha..

    Dan inilah cenderahati yang aku dapat.

    Inilah barangannya…

    • Kalendar Kuda
    • Kalendar pocket
    • Minyak herba Asmak
    • Penawar Resdung Asmak Herba
    • 2 Beg
    • Jadual buku(aku dah agihkan kepada officemate aku yang ada anak sekolah)
    • Dairy
    Alhamdulillah kan dari tak dapat…Sebab tu aku suka masuk contest..Apa-apa contest pun takpe..Kalau menang lagi best…Kalau tak menang dapat traffik je..pun dah ok la tu kan..Sesambil tu dapatlah kenal dengan ramai rakan blogger…ape ada hal…Bak kata cupcake Aisyah,hidup kena chill
    Oklah korang…nanti kita sambung lagi ek…Eh..aku pakai template baru..Ok tak…Struggle nak edit template ni..pening weh…Kenapa tukar? Ada orang complain bila bukak entry bergambar,gambar kabur,besar gedabak,tapi kabur…chittt…Thanks teguran korang..aku pun memang menyampah tengok gambar kabur macam tu..tak syok…takde mood nak menulis…bahahaha..
    Thanks for reading ek 
    Siti Rohaida with ❤
  • kejutan untuk pemenang

    PCL buat Kejutan

    Assalamualaikum
    Mesti korang tau kan blog PCL dah mencecah ke satu juta Pageviews..WOWWWwwwww..
    Blog aku pun takde sampi ke tahap tu..Rasenya xsampai seratus orang yang singgah ke blog aku nie dalam sehari..Apa nak buat..
    Nak di jadikan cerita masa aku menyinggah di blog  PCL dua-tiga hari lepas(yee ker).Ada entry PCL yang nak countdown ke No 99999…yeker nie,Dia ada bgtau nak printscreen no cantik tu.
    Heh!! keterujaan itu membuatkan aku sekali teruja nak ,menanti detik tu..So, petang semalam,dok sembang-sembang dengan officemate nie,dok bercerita la dengan Diorang,cerita Pasal PCL nak printscreen no nie.(nampak sangat ada ular besar kat office ni)So tengok kat counter widget tu da 99951..Wah..excited sey nak tunggu ke 99 angka belakang tu,.tiba da angka 70 lebih,automatik refresh balik,then no tu balik pada 40 lebih kot..haha..aku bukak  page PCL banyak..Sama-sama ngan officemate dok countdown benda nie..
    Then tibalah masanya angka tu keluar…tadaaa
    Yeeeayyyy..berjaya…claps yur hand darls.
    terus menerus emel kat PCL..haha..
    siap bagi printscreen angka 1 million lagi
    kalaulah blog aku macam nie..
    tapi aku xtaulah aku orang pertama or tak..just mencuba nasib sambil menolong blogger..
    Tapi dapat tau Syuhada Salleh yang menang..So, aku pun taklah berapa nak harap sebab da ada pemenang dan blogger yang pantas dari aku..hehe
    tadi baru dapat baca emel dari PCL yg aku adalah peserta yang sama tarikh ngan Syuhada..eh.Ye ke…
    Tersenarai ke..Tahniah untuk aku..Satu kejutan rupanya…hehe…
    So korang boleh la ke entry nie…Siti Rohaida Yusof tu..AKu lah Tuan pada nama tu okeh!!
    Baca Entry nie.
    jom  jengah lagi blog aku nie..singgah la selalu..nak printscreen jugak..ajer perasan sorang2..