• kad raya,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Hadiah Dan Kad Raya

    Assalamualaikum Baru dapat update pasal kad raya yang aku dok mention tuari kat fb.Bila dah balik rumah,barulah tau siapa pengirim kad raya tu. Alhamdulillah,selain kad raya,aku dapat juga hadiah lampu meja yang comel dari blogger azhafizah.Kenapa aku dapat hadiah tu?.Of course kerana aku orang yang paling banyak komen kt blog fiza..Memang aku dok aim nak lampu tu sebab comel sangat..Cer korang tengok gambar ni… comel kan… Disebabkan tulah aku berusaha untuk mendapatkannya..Aku pilih yang warna pink tu.. Tunjuk bukti sikit.hihi Nak bukak sayang pulak..Ni aku nak guna untuk rumah baru.so, sebab tu taknak buka lagi..sayang sangat. Oklah..cerita kedua pulak tentang kad raya dari rakan blogger.Ada dua keping kad raya yang…

  • kad raya

    Kad Raya Dari Blogger

    Assalamualaikum Alhamdulillah..tercapai jugak apa yang diingini.Mengumpul kad raya dari blogger amat menyeronokkan. Pelbagai corak dan warna kad raya special  and limited edition dari mereka. Hari nie si receptionist bagitau kat aku,ada surat dari Sabah…Sabah??!!! siapakah itu..Rasa takde beli barang online ke ape ke dari sana… Rupa-rupanya blogger dari Sabah kirim kad raya kat aku..maksudnya nie blogger ke3 yang bagi kad raya kat aku..bestkan… nak tau siapa yang mengirimnya???? Dari blogger : www.qaleshyaumairah.com Dari blogger :www.kisahemasputih.com aku suka tang kad blogger uzu nie..cantik kad dia.. for both of you thanks for the cards..hopes tahun depan dapat lagi 🙂 aku dah letak kat tepi meja untuk aku jadikan kenang kenangan,,,