• invitation,  nuffnang

    Mamee Chef – Malacca Factory Visit Invitation

    Assalamualaikum
    Siapa yang dapat emel nie..Wah..bestnya kalau aku dapat menjoinkan diri dalam event ni/
    Memang kebetulan aku nak balik Melaka hujung bulan nie.Tapi tak boleh nak join sebab Awfiyah masih kecil lagi..Nak tinggalkan dia dengan Dearest auntie takut pulak meragam..huhu..
    Nak tak nak,terpaksalah menolaknya kan..
    Kot la Diorang nak adakan kat Pasir gudang ni,boleh la join.hehe..Tunggu Awfiyah besar sikit kot
    Thanks Kat Nuffnang yang menjemput aku ke Event nie walau tak dapat nak join
    Korang pulak macam mana..Ada yang join ke.